Acneon

Acneon este un medicament pentur acnee foarte renumit care contribuie la eliminarea bacteriilor care cauzeaza acneea si punctele negre (corynebacterium acne) si care reduc cantitatea de sebum produsa (reducand astfel din nou riscul aparitiei acneei). Pe langa acestea, Acneon mai este folosit si in cazuri de seboree sau furnuculoza, sau in unele cazuri este folosit doar pentru un aspect mai placut al tenului.

Proprietati Acneon

Acneon (>>vezi oferta bioportal) este recomandat atat pentru acneea in forme avansate, cat si pentru acneea intalnita in perioada adolescentei. Datorita formulei sale, Acneon va actiona asupra bacteriei producatoare de acnee, conducand astfel la un ten mai sanatos si mai frumos. De asemenea, Acneon contine un tip de proteina, numit Paraventin care are proprietatea de a imbunatati sistemul imunitar al organismului si sistemul raspunzator de imunitatea pielii, lucru care este exact ceea ce persoanele suferinde de acnee au nevoie.

Administrare Acneon

Pentru a avea parte de rezultate cat mai bune, este recomandat sa faceti o cura cu Acneon care sa dureze 2 luni, perioada in care veti avea grija sa va puneti la punct si alimentatia. In aceasta perioada veti lua cate o tableta de Acneon zilnic cu un pahar mare de apa.

Acneon se gaseste online la biportal, la cutii de cate 30 tablete la un pret de aproximativ 55 lei cutia, insa pretul poate diferi in functie de farmacie sau de orasul in care va aflati.

3 pareri despre Acneon
  1. nica daniela
  2. Mirela
  3. Dorina Nae