Akne Syt Ivatherm

Brandul Ivatherm nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare deoarece ne-a convins si minunat de fiecare data cu calitatea produselor de ingrijire a pielii, asa ca voi trece direct la prezentarea cremei pentru acnee Akne Syt.

Akne Syt de la Ivatherm este o crema destinata special persoanelor care au tenul gras si predispus sau afecat de acnee. S’a demonstrat faptul ca Akne Syt Ivatherm are o actiune foarte intensa asupra cosurilor deja existente, previne aparitia cosurilor noi si in plus reduce riscul aparitie icicatricilor post acneice, lucru foarte des inalnit. Un alt lucru imbucurator la aceasta crema este acela ca s-au inreigstrat extrem de putine cazuri in care crema nu s-a potrivit cu anumite tipuri de ten, deci are un mare plus pentru gradul ridicat de toleranta.

Compozitie Akne Syt Ivatherm

 • Syptenol A este ingredientul principal care se ocupa de reducerea nivelului de sebum din piele, iar cu ajutorul gluconatului de zinc il si regleaza la nivelele optime.
 • Acidul Glicolic si Solicic se ocupa de eliminarea celulelor moarte si de curatarea  porilor infundati.
 • Odopirox regleaza prolifierea microorganimselor care sunt responsabile de imperfectiunile pielii.
 • Gluconatul de Zinc este elementul responsabil pentru reglarea nivelului de sebum. Actioneaza in stransa legatua cu Syptenol A.
 • Apa termana Herculane are proprietati calmante pentru piele si are rolul de a calma suprafetele iritate ale acesteia.

Administrare si Contraindicatii Akne Syt Ivatherm

Crema se aplica dimineata si seara pe tenul curat. Nu exista un mod special de aplicare, ea se aplica ca orice alta crema normala.

 • Evitati contactul cu ochi, iar in caz de contact spalati cu apa din abundenta. Daca aveti dureri, usturimi sau observati iritatii contactati un medic sau farmacist.
 • Daca observati orice fel de iritatii opriti administrare si contactati farmacistul, medicul de familie sau un medic dermatolog.

Prezentare si Pret Akne Syt Ivatherm

Produsul se gaseste in majoritatea farmaciilor la tuburi de 30 ml si la un pret de aproximativ 45 de lei.

5 pareri despre Akne Syt Ivatherm
 1. vilcea monica
 2. Delia
 3. Sanda
 4. Edy
 5. Diana Popescu