Am scapat de acnee cu Benzoyl Peroxide

De-a lungul timpului am incercat o gramada de produse antiacneice, medici atat in tara cat si in strainatate (am ajuns la medici straini datorita jobului, nu expres pentru problema mea) si foarte putine au dat rezultate care sa dureze mai mult de 2 – 3 saptamani sa spunem.

In cele din urma am ajuns sa incerc un produs cumparat din Franta si anume  Benzoyl Peroxide care costa in jur de 32 de euro, un pret destul de mic spun eu. Asta se intampla acum 6 luni, iar dupa prima luna de aplicare am inceput sa am rezultate, acneea retragandu-se incetul cu incetul, iar tenul meu devenind tot mai luminos si placut ca aspect. Nu mai eram nevoita sa imi acopar cosurile cu fond de ten sau sa ma machiez doar pentru a le ascunde.

Din punctul meu de vedere este Benzoyl Peroxide este cea mai buna crema pentru acnee, pentru ca e singura care a functionat in cazul meu. Sper din tot sufletul ca in cazul in care o veti incerca sa dea rezultate bune si la voi, insa eu nu va pot garanta nimic, tinand cont ca fiecare caz de acnee este diferit.

Ce ar trebui sa stiti despre Benzoyl Peroxide?

-este un produs minunat, intra foarte repede in piele si are efecte destul de rapide;

-usuca fata foarte tare si provoaca mancarimi;

-nu stiu daca se gaseste exact acest produs in Romania, insa in cazul in care nu se gaseste il puteti aduce pe baza de comanda, printr-un prieten/cunostinta sau puteti cere farmacistului sa caute in inlocuitor cu aceeasi compozitie. Va rog nu ma contactati pentru crema Benzoyl Peroxide, deoarece am scris acest articol doar pentru a vi-l recomanda, nu pentru a-I face reclama sau a-l vinde!

Daca aveti orice fel de intrebari, astept comentariile voastre si voi raspunde cat de repede pot.

6 pareri despre Am scapat de acnee cu Benzoyl Peroxide
  1. Fabi
  2. idi
  3. Alex
  4. Chirila Anca
  5. iulia