Antibiotice pentru acnee

Ce antibiotice pentru acnee pot sa iau?

Sunt sigura ca acneea mea nu poate fi tratata niciodata cu creme si lotiuni sau cu tratamente naturiste asa ca am sa ma scutesc de tratamente inutile si am sa incerc sa tratez problema direct de la sursa.

Eu cred ca am o bacterie sau ceva in organism care imi provoaca acneea si as dori sa incerc sa iau niste antibiotice pentru acnee sa scap.

Ce imi recomandati? Si va rog nu imi recomandati sa merg la dermatolog sau la alt medic ca am tot facut-o pana acum si nu am vazut nici un rezultat. De fapt am vazut, am dat bani de pomana :)

Articol postat de Chirila Anca in categoria: Intrebari si Raspunsuri
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Scapa de acnee cu Cerin de la Sensilab. Un produs antibacterian, antiinflamator si antioxidant care trateaza problema de la sursa. Cateva pareri si review-uri le puteti citi in comentariile de aici.

Comentarii, intrebari sau sugestii. Discuta liber dar responsabil!

 1. Cele mai bune antibiotice pentru acnee sunt acelea care ti le prescrie medicul dupa investigatie. Sunt o gramada de bacterii care pot cauza acneea, iar antibioticele sunt create fiecare in parte pentru o bacterie diferita, deci sansele ca tu sa nimeresti antibioticul potrivit fara analize sunt practic … aproape de 0!

  A scris Diana Popescu in Mar 23
 2. Raspuns scurt: NU poti lua nici un antibiotic fara ca un medic sa ti-l prescrie.

  Nu te lua dupa unii si altii si nu imprumuta tratamentele altora pentru ca sansele sa dai gres sunt foarte mari, iar in joc este sanatatea ta!

  A scris Chirila Anca in Mar 22
 3. Nu ai ce antibiotice sa iei fara sfatul medicului.

  Nu stiu peste ce medici ai dat tu de ai ramas cu un gust atat de amar, insa in general medicii sunt foarte draguti si chiar isi dau interesul sa iti dea un tratament cat mai eficient. Iti dai seama ca e renumele lor in joc si si-ar face mai mult rau daca ti-ar lua banii si te-ar trimtie acasa nevindecata ….

  Inca o data ma repet. Nu lua antibiotice decat ce iti recomanda un medic. Nu iti fa singura rau :)

  A scris Valeria in Mar 15
64 queries. 1.166 seconds