Argila pentru masca cu argila

Acum cateva saptamani am scris un articol despre masca cu argila, unde am vorbit despre cum se face o masca cu argila, care sunt beneficiile recomandarile dar si contraindicatiile unei masti cu iaurt. Din comentariile unora dintre cititorii blogului am observat ca acestia au tendinta sa foloseasca argila din gradina. Ei bine, nu ca as avea ceva impotriva faptului ca doriti sa fiti “eco 100%”, insa din motive de igiena nu va pot recomanda argila din gradina sau din alte locuri de unde nu aveti garantia unei igiene adecvate, de aceea va recomand cu incredere sa folositi argila ce se gaseste in farmacii. Preturile sunt foarte mici, insa principalul avantaj este acela ca va veti putea face o masca cu argila in conditii de maxima igiena, fara frica ca veti contacta cine stie ce bacterie sau microbi. Asadar, va recomand cu caldura sa folositi unul din urmatoarele tipuri de argila:

 • Argila Allba de la Centofilia
 • Argila cu Faina de Migdale Tautropfen
 • Argila Pura Tautropfen
 • Argila 700 mg de la Rotta Natura
 • Argila Albastra de Raciu de la Romcos
 • Argila Rosie de la Centifolia

Fiecare dintre aceste tipuri de argila este recomandata pentru un anumit tip de ten, deci va recomand sa cititi cu atentie prospectul inainte de a o achizitiona sau inainte de a o folosi.

Un alt tip de argila foarte recomandat pentru masca impotriva acneei este argila rosie: http://acneea.info/argila-rosie/

7 pareri despre Argila pentru masca cu argila
 1. Elisa
 2. Anca
 3. Cristina M.
 4. Daniela Albinosu
 5. elena chirila
 6. Adina
 7. Jana