Benzi de scos punctele negre homemade

Problema punctelor negre am tot discutat-o in trecut prin mai multe articole, insa desi foarte multi cititori mi-au cerut sfaturi in legatura cu scoaterea punctelor negre acasa, din pacate timpul nu mi-ar permis sa fac un articol despre acest lucru. In acest articol vom vorbi despre una dintre cele mai vechi dar si cele mai eficiente metode de a scoate punctele negre (indiferent de zona in care se afla) folosind o metoda 100% homemade.

De ce avem nevoie si cum procedam?

Avem nevoie de 2 ingrediente principale: lapte si gelatina praf!

Puneti intr-un pahar o lingura de lapte si o lingurita de gelatina praf, amestecati-le bine, iar apoi lasati-le la cuptor pentru aproximativ 30 de secunde.  Dupa ce pasta obtinuta sa raceste suficient cat sa o puteti suporta, folositi o pensula si intindeti-o pe frunte, pe nas sau orice alta portiune a pielii afectata de acnee.

Dupa ce este aplicata, asteptati 4 – 5 minute, iar apoi inlaturati cu grija “pojghita” formata. Veti observa pe suprafata ei ca odata cu indepartarea ei de pe fata, vor fi indepartate si punctele negre precum si alte impuritati ale pielii.

Astept cu nerabdare opiniile voastre dupa ce testati aceasta metoda de inlaturare a punctelor negre cu benzi homemade.

12 pareri despre Benzi de scos punctele negre homemade
 1. Alexsia
 2. AnaMaria
 3. Mioara
 4. Mihaela
 5. Diana Popescu
 6. andreea
 7. Helen
 8. Chirila Anca
 9. Anca Sabie
 10. Sanda
 11. Priop Maria