Cele mai renumite cabinete de dermatologie din Romania si cei mai buni medici dermatologi renumiti pentru cazurile de acnee pe care le-au tratat de-a lungul timpului. Lista este bazata in special pe recomandarile cititorilor si nu se accepta listari sponsorizate. De asemenea sistemul de comentarii permite si listarea parerilor fostilor pacienti despre una numit doctor sau cabinet.

Dermatologie Arcadia Iasi

Buna dimineata,
As dori sa merg la Arcadia (in Iasi) la un control dermatologic deoarece au inceput sa-mi iese cosuri pe fata si pe spate si la varsta mea (27 de ani) nu cred ca este chair normal.

Daca stie cineva si imi poate recomanda un dermatolog bun de la Arcadia la care as putea merge, as fi vesnic recunoscatoare.

Vreau numai decat la Arcadia deoarece am avut experiente foarte placute cu ei in trecut (pe aria ORL) si nu as dori sa imi incerc norocul pe banii mei in alte parti.

Va multumesc anticipat,
Mihaela

Postat in: Dermatologie Iasi

Dr. Radu Calin, Medic Primar Dermato-Venerolog

Dr. Radu Calin,  unul dintre cei mai buni medici dermatologi din Alba poate fi gasit la cabinetul de pe Str. Vanatorilor in intervalul orar 17 – 19, de Luni pana Miercuri.

Lista de servicii de care puteti beneficia la cabinet include: consultatii si investigatii dermatlogie, diagnosticarea si tratamentul infectiilor, petelor, arsurilor, tumorilor la nivelul pielii, dignoasticarea si tratamentul afectiunilor precum psoriasis, dermatite, acneea etc.

Adresa cabinetului: Str. Vanatorilor nr.VI2, ap. 7, interfon 07
ORAR: L, Ma, Mi: 17 -19
Telefon programari: 0748 635054

Dr. Radu Calin mai poate fi gasit si in cadrul ambulatoriului de specialitate din cadrul spitalului de urgente Alba Iulia. Pentru mai multe detalii despre programul din cadrul spitalului, verificati pagina spitalului: http://spitalalba.ro/docs/program%20amb%202012.pdf

Postat in: Dermatologie Alba

Dermatolog Dr. Nastase Viorel

Un medic dermatolog de exceptie, presedinte in cadrul consiliului etic al Spitalului Judetian De Urgenta Alba.

Competentele si experietna sa includ si tratamentele impotriva acneei si/sau a cicatricilor cauzate de acnee, Dr. Nastase Viorel fiindu-ne recomandat pentru sectiunea “Recomandari Dermatologi Alba” de catre cativa din fostii pacienti datorita profesionalismului si experientei de care a dat dovada.

Adresa: Alba Iulia, Str. Vlaicu Aurel nr. 21B
Telefon.: 0258 810539

Informatii legate de tarife, programari sau consultatii le veti putea primi apeland numarul de telefon de mai sus, sau bineinteles, mergand la cabinet.

Postat in: Dermatologie Alba

Dr. Aurelia Ionescu Dermato Byronia

Dr. Aurelia Ionescu este recomandarea noastra de saptamana aceasta in materie de medici dermatologi din Bucuresti. Poate fi gasita la clinica Dermato Byronia, iar orice detalii legate de preturi, consultatii sau tratamente le veti obtine telefonic de la personalul clinicii sau doamna doctor.

Specializari: dermato-venerologie, cosmetician-estetician, peeling chemic, restylane, botox, oncodermatologie si acupunctura. O parte din cititorii acneea.info au recomandat-o pentru peeling chimic si pentru experienta si profesionalismul de care a dat dovada in tratamentul acneei.

Intr-o perioada a lucrat la “Spitalul Clinic Colentina Bucuresti” Sectia de Dermato-Venerologie iar in momentul de fata o puteti gasi la cabinetul Dermato Byronia. Daca intre timp dupa postarea acestui articol aflati ca profeseaza si in cadrul altor clinici/cabinete, va rog scrieti-mi intr-un comentariu pentru a edita/corecta informatiile.

A absolvit:

  • Universitatea: UMF ‘Carol Davila’ Bucuresti
  • Facultatea: Medicina generala
  • Promotia: 1976

Domenii de interes profesional

  • Dermato-venerologie
  • Dermatopediatrie
  • Dermatochirurgie
  • Dermatopatologie
  • Dermato-oncologie
  • Medicina estetica
  • Acupunctura

Lt. Col. Dr. Viorel Trifu

Dr. Viorel Trifu este fara dar si poate unul dintre cei mai apreciati medici dermatologi din Bucuresti.   Foarte multe persoane din diferite colturi ale tarii au mers la Bucuresti pentru o consultatie la Dr. Viorel Trifu si de cele mai multe ori au facut-o dupa lungi si lungi incercari de tratamente.

Dr. Viorel Trifu poate fi gasit la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila (pentru cei care nu sunt din Bucuresti, sau nu stiti unde este acest spital, aveti aici o harta cu cateva puncte de reper).

Daca suferiti de acnee indiferent de tipul ei sau orice alte afectiuni ale pielii si doriti sa fiti Lt. Col. Dr. Viorel Trifuconsultat de un medic dermatolog foarte experimentat, va recomand cu caldura sa mergeti la spitalul Militar si sa il cautati pe Lt. Col. Dr. Trifu Viorel.

In cazul in care nu sunteti din Bucuresti (si nu numai), va recomand sa sunati la numarul de telefon al spitalului pentru mai multe detalii.

Adresa: Strada Mircea Vulcănescu 88, București 010825
Telefon: 021 319 3051

Dr. Elena Naumescu – Bioderm

Elena Naumescu Dr. Elena Naumescu, un medic deosebit specialist in Dermatologie si Venerologie dar si in Alergologie si Imunologie este recomandarea noastra de astazi pentru persoanele care sufera de acnee, sau au suferit in trecut de acnee si vor sa urmeze un tratament cu laser pentru cicatricile post acneice.

Dr. Elena Naumescu poate fi gasita in cadrul clinicii Bioderm, clinica pe care v-o recomand cu toata caldura datorita medicilor profesionisti, aparaturii de ultima generatie cu care este dotata si nu in ultimul rand datorita disciplinei atunci cand vine vorba despre programari si respectarea acestora.

Alte competente pentru care Dr. Elena Naumescu este cunoscuta sunt: dermatocosmetica, diverse tratamente injectabile cu acid haluronic sau aminoacizi, tratamente pentru reintinerire, dermatoscopie, laserterapie etc. Citeste continuarea »

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti niste medici dermatologi buni sau niste cabinete dermatologie echipate profesional si bineinteles, ce e mai important cu personal profesionist si responsabil. De aceea, pe baza recomandarilor primite de la oameni de peste tot din tara vom face o lista cu cei mai recomandati medici dermatologi si cele mai vizitate cabinete de dermatologie din tara, insa pentru o transparenta mai buna le vom imparti pe judete. Deci, daca cautati o lista de medici dermatologi sau cabinete dermatologie din judetul dumneavoastra, ati ajuns la locul potrivit.