Cele mai renumite cabinete de dermatologie din Romania si cei mai buni medici dermatologi renumiti pentru cazurile de acnee pe care le-au tratat de-a lungul timpului. Lista este bazata in special pe recomandarile cititorilor si nu se accepta listari sponsorizate. De asemenea sistemul de comentarii permite si listarea parerilor fostilor pacienti despre una numit doctor sau cabinet.

Dermatolog TELEAGĂ MIRCEA

Consultatii dermatologie Cluj, tratamente pentru acnee si alte afectiuni de natura dermatologica. Dr. Teleaga Mricea are cabinetul in zona Str. Fabrica de Zahar, iar detalii legate de consultatii, programari sau alte intrebari le puteti obtine la telefon.

 • Adresa cabinet: STR. FABRICII DE ZAHĂR nr. 11, CLUJ-NAPOCA, 400572, JUD. CLUJ
 • Telefon: 0264-445 400

O lista cu toti medicii dermatologi din Cluj o puteti gasi in sectiunea dedicata de pe site, iar mai multe pareri despre Dr. Teleaga Mircea in sectiunea comentarii a acestui articol.

Postat in: Dermatologie Cluj

Dermatolog CREŢEAN ALMA

Cabinet de dermatologie Timis situat la urmatoarea adresa: CAL. LUI TRAIAN nr. 1, SÂNNICOLAU MARE, JUD. TIMIŞ

Programari, detalii despre consultatii, pretul acestora etc pot fi obtinute la numarul te telefon: 0742-214 028

 

Din pacate nu am avut acces la foarte multe informatii despre cabinet si despre serviciile pe care le ofera dr. CREŢEAN ALMA  in acest cabinet, motiv pentru daca ati fost pacient, va rugam sa ne ajutati sa completam pagina.

De asemenea, daca aveti experiente pozitive cu medici dermatologi din judetul Timis, nu ezitati sa ne trimiteti recomandari pe pagina dedicata.

Dermatolog DR. COVACIU MARIANA

DR. COVACIU MARIANA este unul dintre cei mai cunoscuti medici dermatologi din Maramures. Ofera o gama foarte variata de servicii, printre care tratamente anti acneice si tratamente pentru tratarea cicatricilor precum peelingul chimic (usor, mediu sau profund) sau microdermobraziune.

Cateva servicii din lista:

 • Consultatii de specialitate dermato-venerologica pentru adulti si copii.
 • Tratamente specifice diverselor boli dermatologice (pansamente, infiltratii, etc).
 • Tratamente cu LASER atermic pentru grabirea vindecarii ranilor (ulcere atone), antialgic in zona zoster, stimularea creşterii parului în pelada, etc.
 • Radiochirurgie cu aparat de radiofrecventa Ellman Surgitron la 4Mhz pentru indepartarea tumoretelor de pe piele: nevi, veruci, papiloame, condiloame, etc.
 • Radiofrecventa pentru cauterizarea vaselor rosii de pe fata si corp: teleangiectazii, stelute vasculare, ”vase sparte”, hemangioame.

Adresa cabinetului si contact:

 • Adresa: Piata REVOLUŢIEI nr. 2, BAIA MARE, 430315, JUD. MARAMUREŞ (platoul din centrul nou cu statuia minerului, lânga staţia de autobuz)
 • Telefon: 0262-214 274

Dermatolog UNGUREANU ARTEMIZA

Medic specialist cu o vasta experienta in tratamentul bolilor de piele, bolilor venerice dar si diferitor afectiuni de tip dermato-cosmetice sau estetice. Programul este de luni pana vineri, iar programarile se fac telefonic.

Desi daca ati ajuns aici probabil majoritatea dintre sunteti interesati de DR. UNGUREANU ARTEMIZA pentru tratamentul acneei, voi preciza ca lista de servicii include si: tratamente anti rid, tratamente ale cicatricilor cu acid hyaluronic, botox, electrostimulari pentru celulita si multe altele.

De asemenea, la DR. UNGUREANU ARTEMIZA se poate face si microdermobraziune controlata. Detalii despre tarife si programari cel mai indicat este sa le cereti la telefon.

 • Adresa: Soseaua Colentina nr. 4, bloc 3, sc B, apt. 48, Interfon 48C, sector 2 Bucuresti
 • Telefon: 0722-429 013

Dermatolog GĂDIUŢĂ MIRELA DANA

Sa nu se mai planga nimeni ca Brasovul duce lipsa de dermatologi buni :)

Dr. GĂDIUŢĂ MIRELA DANA este unul dintre medicii dermatologi din Brasov care ne-a fost recomandata in nenumarate randuri de catre cititorii blogului.

 • Adresa: BRASOV, Mihail KOGALNICEANU, NR 14, BL 1K sau Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov pe Str Calea Bucuresti NR 25-27 Bl. Sc. Ap., Brasov
 • Telefon: 0268-337 850
Postat in: Dermatologi Brasov

Dermatolog CĂPĂŢÎNĂ DESPINA, Focsani

Dr. Despina Capatina, un medic foarte renumit, un medic caruia i-am citit cu interes toate publicatiile la care am avut acces si despre care am auzit de la cititorii nostri ca a facut minuni cu tenurile pacientilor care erau afectate de cicatricile postacneice (cu dermobraziunea).

De asemenea are o experienta foarte mare si in diverse tratamente pentru intinerire (tratamente cu colagen de exemplu), impotriva ridurilor etc, insa, noi aici o recomandam in mod special pentru profesionalismul de care a dat dovada in tratamentul pacientilor care sufereau de acnee.

 • Adresa: BD. BRĂILEI nr. 4, FOCŞANI, 620171, JUD. VRANCEA
 • Email: despinacapatana@yahoo.com
 • Telefon: 0721-228 789
 • Domeniu de activitate: Medicină – dermatologie

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti niste medici dermatologi buni sau niste cabinete dermatologie echipate profesional si bineinteles, ce e mai important cu personal profesionist si responsabil. De aceea, pe baza recomandarilor primite de la oameni de peste tot din tara vom face o lista cu cei mai recomandati medici dermatologi si cele mai vizitate cabinete de dermatologie din tara, insa pentru o transparenta mai buna le vom imparti pe judete. Deci, daca cautati o lista de medici dermatologi sau cabinete dermatologie din judetul dumneavoastra, ati ajuns la locul potrivit.