Cele mai renumite cabinete de dermatologie din Romania si cei mai buni medici dermatologi renumiti pentru cazurile de acnee pe care le-au tratat de-a lungul timpului. Lista este bazata in special pe recomandarile cititorilor si nu se accepta listari sponsorizate. De asemenea sistemul de comentarii permite si listarea parerilor fostilor pacienti despre una numit doctor sau cabinet.

C.M.I. DR. URSOIU ALINA

C.M.I. DR. URSOIU ALINA este membru al Societatii Romane De Dermatologie si al Academiei Europene de Dermato Dermatologie si are o experienta vfoarte vasta in tratamentul afectiunilor de natura dermato venerologica dar si tratamentelor dermato-cosmetice si celor care implica terapia cu laser.

Cabinetul este dotat cu aparatura foarte moderna atat pentru tratamentul acneei si cicatricilor post acneice.

 • STR. BRĂILEI nr. 29, GALAŢI, 800083, JUD. GALAŢI
 • 0236-418 977
Postat in: Dermatologie Galati

Dr Kaleshi Harillaq, MEDIDERM

trimis de Andra

Dr Kaleshi Harillaq este un bun profesionist, este acel medic pe care il poti recomanda cu incredere familiei si prietenilor fara a sta pe ganduri si fara a avea vreun dubiu.

Este un medic bun, un medic dedicat pacientilor, care are rabdare si explica ori de cate ori e nevoie pentru a se face lamurit. Se poate merge la dansul pentru chirurgie dermatologica, pentru dermatoscopie, pentru dermato-oncologie, dermato-cosmetica, laser terapie.

Lucreaza la Institutul Paulescu de la Piata 1MAI si la Clinica MEDIDERM.

Poate fi contactat telefonic la nr 0728.998.028

DR. AURSULESEI MIRELA DANA

Adresa: ŞOS. PANDURI nr. 20, BUCUREŞTI-SECTOR 5, 050659, JUD. BUCUREŞTI

Telefon: 0722-569 454

Detalii legate de consultatii, programari si tarife puteti afla la numarul de telefon afisat.

Dr. CRISTODOR PATRICIA

C.M.I. CRISTODOR PATRICIA

 • Adresa: STR. PACHA AUGUSTIN, EP. nr. 1, TIMIŞOARA, 300055, JUD. TIMIŞ
 • Telefon: 0740-033 559
 • Domeniu de activitate: Medicină – dermatologie”

Recent am vazut un video de la televiziunea medicala in care dr CRISTODOR PATRICIA ne vorbea despre Psoriazis.

Nota: asteptam completari si informatii despre acest medic sau cabinet.

Medici Dermatologi Arcadia Iasi

Arcadia, este una dintre cele mai mari si renumite clinici private din Moldova. Pe partea de dermatologie, echipa este formata din medici foarte bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniu dar si aparatura de ultima generatie.

Echipa de medici dermatologi Arcadia:

 • Dr. Mirela Sanda Cherciu
 • Dr. Adelina Batog
 • Dr. Claudia Artenie
 • Dr. Petronela Cozma
 • Dr. Titiana Constantin

..iar lista de servicii este:

 • Dermato-venerologie
 • Dermatologie pediatrică
 • Dermatocosmetică
 • Estetică medicală și anti-aging
 • Tratamente corporale

A se nota faptul ca pe partea de dermatocosmetica cei de la Arcadia se ocupa si de tratamente pentru acnee si cicatrici post acneice, ceea ce ne intereseaza in mod special pe noi, aici pe blog. De asemenea, tot la Arcadia se poate face  microdermabraziune sau diferite tratamente precum peeling-uri chimice, IPL, radiofrecvenţă.

Postat in: Dermatologie Iasi

Dr. Niculescu Alexandru – Niculescu Derma

Dr. Niculescu AlexandruNiculescu Derma este un cabinet privat de dermatologie unde puteti beneficia de tratamente din domeniul dermato-venerologiei. Cabinetul are contract cu casa de sanatate, putand oferi astfel consultatii gratuite daca mergeti cu trimitere de la medicul de familie, deci puteti scapa astfel de cozile interminabile si celelalte aspecte neplacute din policlinicile de stat. De asemenea, conform informatiilor de pe siteul cabinetului, batranii cu afectiuni dermatologice care nu au trimitere de la medicul de familie beneficiaaz de reduceri.

 

Dr. Niculescu Alexandru este medicul primar dermato – venerolog care se ocupa de consultatii si tratamente. Este doctor in stiinte medicale, membru al Academiei Europene de Dermatologie, cadru universitar la UMF Iasi … si lista continua, restul realizarilor le puteti gasi pe siteul cabinetului in categoria dedicata prezentarii personalului.

 

Adresa: ŞOS. PĂCURARI nr. 2A, IAŞI, 700551, JUD. IAŞI (in spatele benzinariei Lukoil)

Consultaţii: Lu, Ma, Jo: 14:30-19:30 Mi: 9-14 Tratamente Vi: 9-14 Sâ: 9-13

Telefon: 0232-216 613

Postat in: Dermatologie Iasi

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti niste medici dermatologi buni sau niste cabinete dermatologie echipate profesional si bineinteles, ce e mai important cu personal profesionist si responsabil. De aceea, pe baza recomandarilor primite de la oameni de peste tot din tara vom face o lista cu cei mai recomandati medici dermatologi si cele mai vizitate cabinete de dermatologie din tara, insa pentru o transparenta mai buna le vom imparti pe judete. Deci, daca cautati o lista de medici dermatologi sau cabinete dermatologie din judetul dumneavoastra, ati ajuns la locul potrivit.