Cele mai renumite cabinete de dermatologie din Romania si cei mai buni medici dermatologi renumiti pentru cazurile de acnee pe care le-au tratat de-a lungul timpului. Lista este bazata in special pe recomandarile cititorilor si nu se accepta listari sponsorizate. De asemenea sistemul de comentarii permite si listarea parerilor fostilor pacienti despre una numit doctor sau cabinet.

Dermatolog DR. COVACIU MARIANA

DR. COVACIU MARIANA este unul dintre cei mai cunoscuti medici dermatologi din Maramures. Ofera o gama foarte variata de servicii, printre care tratamente anti acneice si tratamente pentru tratarea cicatricilor precum peelingul chimic (usor, mediu sau profund) sau microdermobraziune.

Cateva servicii din lista:

 • Consultatii de specialitate dermato-venerologica pentru adulti si copii.
 • Tratamente specifice diverselor boli dermatologice (pansamente, infiltratii, etc).
 • Tratamente cu LASER atermic pentru grabirea vindecarii ranilor (ulcere atone), antialgic in zona zoster, stimularea creşterii parului în pelada, etc.
 • Radiochirurgie cu aparat de radiofrecventa Ellman Surgitron la 4Mhz pentru indepartarea tumoretelor de pe piele: nevi, veruci, papiloame, condiloame, etc.
 • Radiofrecventa pentru cauterizarea vaselor rosii de pe fata si corp: teleangiectazii, stelute vasculare, ”vase sparte”, hemangioame.

Adresa cabinetului si contact:

 • Adresa: Piata REVOLUŢIEI nr. 2, BAIA MARE, 430315, JUD. MARAMUREŞ (platoul din centrul nou cu statuia minerului, lânga staţia de autobuz)
 • Telefon: 0262-214 274

Dermatolog UNGUREANU ARTEMIZA

Medic specialist cu o vasta experienta in tratamentul bolilor de piele, bolilor venerice dar si diferitor afectiuni de tip dermato-cosmetice sau estetice. Programul este de luni pana vineri, iar programarile se fac telefonic.

Desi daca ati ajuns aici probabil majoritatea dintre sunteti interesati de DR. UNGUREANU ARTEMIZA pentru tratamentul acneei, voi preciza ca lista de servicii include si: tratamente anti rid, tratamente ale cicatricilor cu acid hyaluronic, botox, electrostimulari pentru celulita si multe altele.

De asemenea, la DR. UNGUREANU ARTEMIZA se poate face si microdermobraziune controlata. Detalii despre tarife si programari cel mai indicat este sa le cereti la telefon.

 • Adresa: Soseaua Colentina nr. 4, bloc 3, sc B, apt. 48, Interfon 48C, sector 2 Bucuresti
 • Telefon: 0722-429 013

Dermatolog GĂDIUŢĂ MIRELA DANA

Sa nu se mai planga nimeni ca Brasovul duce lipsa de dermatologi buni :)

Dr. GĂDIUŢĂ MIRELA DANA este unul dintre medicii dermatologi din Brasov care ne-a fost recomandata in nenumarate randuri de catre cititorii blogului.

 • Adresa: BRASOV, Mihail KOGALNICEANU, NR 14, BL 1K sau Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov pe Str Calea Bucuresti NR 25-27 Bl. Sc. Ap., Brasov
 • Telefon: 0268-337 850
Postat in: Dermatologi Brasov

Dermatolog CĂPĂŢÎNĂ DESPINA, Focsani

Dr. Despina Capatina, un medic foarte renumit, un medic caruia i-am citit cu interes toate publicatiile la care am avut acces si despre care am auzit de la cititorii nostri ca a facut minuni cu tenurile pacientilor care erau afectate de cicatricile postacneice (cu dermobraziunea).

De asemenea are o experienta foarte mare si in diverse tratamente pentru intinerire (tratamente cu colagen de exemplu), impotriva ridurilor etc, insa, noi aici o recomandam in mod special pentru profesionalismul de care a dat dovada in tratamentul pacientilor care sufereau de acnee.

 • Adresa: BD. BRĂILEI nr. 4, FOCŞANI, 620171, JUD. VRANCEA
 • Email: despinacapatana@yahoo.com
 • Telefon: 0721-228 789
 • Domeniu de activitate: Medicină – dermatologie

Dermatologie Arcadia Iasi

Buna dimineata,
As dori sa merg la Arcadia (in Iasi) la un control dermatologic deoarece au inceput sa-mi iese cosuri pe fata si pe spate si la varsta mea (27 de ani) nu cred ca este chair normal.

Daca stie cineva si imi poate recomanda un dermatolog bun de la Arcadia la care as putea merge, as fi vesnic recunoscatoare.

Vreau numai decat la Arcadia deoarece am avut experiente foarte placute cu ei in trecut (pe aria ORL) si nu as dori sa imi incerc norocul pe banii mei in alte parti.

Va multumesc anticipat,
Mihaela

Postat in: Dermatologie Iasi

Dr. Radu Calin, Medic Primar Dermato-Venerolog

Dr. Radu Calin,  unul dintre cei mai buni medici dermatologi din Alba poate fi gasit la cabinetul de pe Str. Vanatorilor in intervalul orar 17 – 19, de Luni pana Miercuri.

Lista de servicii de care puteti beneficia la cabinet include: consultatii si investigatii dermatlogie, diagnosticarea si tratamentul infectiilor, petelor, arsurilor, tumorilor la nivelul pielii, dignoasticarea si tratamentul afectiunilor precum psoriasis, dermatite, acneea etc.

Adresa cabinetului: Str. Vanatorilor nr.VI2, ap. 7, interfon 07
ORAR: L, Ma, Mi: 17 -19
Telefon programari: 0748 635054

Dr. Radu Calin mai poate fi gasit si in cadrul ambulatoriului de specialitate din cadrul spitalului de urgente Alba Iulia. Pentru mai multe detalii despre programul din cadrul spitalului, verificati pagina spitalului: http://spitalalba.ro/docs/program%20amb%202012.pdf

Postat in: Dermatologie Alba

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti niste medici dermatologi buni sau niste cabinete dermatologie echipate profesional si bineinteles, ce e mai important cu personal profesionist si responsabil. De aceea, pe baza recomandarilor primite de la oameni de peste tot din tara vom face o lista cu cei mai recomandati medici dermatologi si cele mai vizitate cabinete de dermatologie din tara, insa pentru o transparenta mai buna le vom imparti pe judete. Deci, daca cautati o lista de medici dermatologi sau cabinete dermatologie din judetul dumneavoastra, ati ajuns la locul potrivit.