Cele mai renumite cabinete de dermatologie din Romania si cei mai buni medici dermatologi renumiti pentru cazurile de acnee pe care le-au tratat de-a lungul timpului. Lista este bazata in special pe recomandarile cititorilor si nu se accepta listari sponsorizate. De asemenea sistemul de comentarii permite si listarea parerilor fostilor pacienti despre una numit doctor sau cabinet.

Lt. Col. Dr. Viorel Trifu

Dr. Viorel Trifu este fara dar si poate unul dintre cei mai apreciati medici dermatologi din Bucuresti.   Foarte multe persoane din diferite colturi ale tarii au mers la Bucuresti pentru o consultatie la Dr. Viorel Trifu si de cele mai multe ori au facut-o dupa lungi si lungi incercari de tratamente.

Dr. Viorel Trifu poate fi gasit la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila (pentru cei care nu sunt din Bucuresti, sau nu stiti unde este acest spital, aveti aici o harta cu cateva puncte de reper).

Daca suferiti de acnee indiferent de tipul ei sau orice alte afectiuni ale pielii si doriti sa fiti Lt. Col. Dr. Viorel Trifuconsultat de un medic dermatolog foarte experimentat, va recomand cu caldura sa mergeti la spitalul Militar si sa il cautati pe Lt. Col. Dr. Trifu Viorel.

In cazul in care nu sunteti din Bucuresti (si nu numai), va recomand sa sunati la numarul de telefon al spitalului pentru mai multe detalii.

Adresa: Strada Mircea Vulcănescu 88, București 010825
Telefon: 021 319 3051

Dr. Elena Naumescu – Bioderm

Elena Naumescu Dr. Elena Naumescu, un medic deosebit specialist in Dermatologie si Venerologie dar si in Alergologie si Imunologie este recomandarea noastra de astazi pentru persoanele care sufera de acnee, sau au suferit in trecut de acnee si vor sa urmeze un tratament cu laser pentru cicatricile post acneice.

Dr. Elena Naumescu poate fi gasita in cadrul clinicii Bioderm, clinica pe care v-o recomand cu toata caldura datorita medicilor profesionisti, aparaturii de ultima generatie cu care este dotata si nu in ultimul rand datorita disciplinei atunci cand vine vorba despre programari si respectarea acestora.

Alte competente pentru care Dr. Elena Naumescu este cunoscuta sunt: dermatocosmetica, diverse tratamente injectabile cu acid haluronic sau aminoacizi, tratamente pentru reintinerire, dermatoscopie, laserterapie etc. Citeste continuarea »

Dr. Raluca Iliescu – dermatolog in Bucuresti

Dr. Raluca Iliescu, unul dintre cei mai apreciati medici dermatologi din Bucuresti este vestita in mod special pentru Dr. Raluca Iliescuactivitatea din sfera dermato cosmetica atat pentru femei cat si pentru barbati, insa in acelasi timp  este un medic competent si pe care va puteti baza si atunci cand vine vorba de acnee, puncte negre, rozacee sau alte afectiuni ale pielii.

Noi aici o reccomandam pe Dr. Raluca Iliescu in mod special pentru tratarea acneei, deoarece am primit cateva recomandari de la fosti pacienti care au fost foarte multumiti de tratamentul primit dar si modul in care au fost primiti.

Pretul unei consultatii la Dr. Iliescu Raluca este 70 lei, iar controlul costa 50 lei

Dr. Iliescu Raluca poate fi gasita in Policlinica Titan, etaj 2, camerele 209, 210 (Bucuresti, sector 3, vedeti harta) iar programarile se pot face al 0764 142 120. Sfatul meu este ca inainte de a va depalsa la cabinet, sa sunati pentru o programare sau pentru a intreba orice fel de nelamuriri aveti.

Dr. Roxana Dumitrescu

Dr. Roxana Dumitrescu este medic primar  dermato venerolog inca din anul 2009, in anul 2005 a obtinut titlul de cercetator stiintific, iar din anul 2006 este membra a Academiei Europene de Dermato-Venerologie.

De-a lungul timpului Dr. Roxana Dumitrescu s-a facut foarte respectata si apreciata in randul pacientilor care au trecut prin cabinetul ei si mai mult de atat foarte multi dintre ei o recomanda ca fiind un medic dermatolog de exceptie. Cuvinte

Dr. Roxana Dumitrescu poate fi gasita in Spitalul Clinic de Dermato-Venerologie Prof. Dr. Scarlat Loghin la adresa: Calea Serban Voda nr. 216, Bucuresti.

Prof. Dr. Dan Forsea – Dermatolog Bucuresti

Prof. Dr. Dan Forsea este un medic deosebit de respectat si renumit in Bucuresti. Daca sunteti din Bucuresti si ati avut probleme dermatologice, in special probleme cu acneea, cu siguranta v-a fost recomandat cel putin o data. Este un medic in varsta, cu o foarte vasta experienta si mai mult de atat, este acel gen de medic care se implica si intotdeauna prescrie cele mai bune tratamente si ofera cele mai bune sfaturi.

Dan ForseaDr. Dan Forsea poate fi gasit la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, Sector 2, Str. Stefan Cel Mare Nr. 19. De asemenea, il puteti gasi si la privat la Medsana (Luni, intre orele 16 – 20) si la Bioderm.Pentru consultatii la clinicile private, veti avea nevoie de o programare, programare care o puteti face la numarul de telefon de pe pagina de contact a clinicii respective. Din discutiile care le-am avut cu cateva persoane care i-au fost pacienti, am ramas cu o impresie foarte placuta despre Dr. Forsea Dan si drept sa va spun, imi creste inima cand am ocazia sa vorbesc cu cate o persoana si vad ca imi povesteste cu atata drag despre un medic.

Daca si tu ai fost pacientul sau pacienta domnului dr. Dan Forsea, scrie-ne un comentariu cu cateva impresii, pentru ca cei care sunt in cautare de un dermatolog bun in Bucuresti sa isi poata face o imagine de ansamblu.

Dr. Rodica Cosgarea

Revenim iar in Cluj, de data aceasta cu o recomandare de medic dermatolog cu experienta in tratamentul acneei si nu numai. Desi experienta doamnei Dr. Rodica Cosgarea se intinde pe mai multe arii ale dermatologiei, noi aici o vom recomanda strict pentru cunostintele si experienta legata de tratamentul acneei.

Am primit in ultimele luni foarte multe emailuri si recomandari de la persoane care i-au fost pacienti si care au fost multumiti atat de modul in care s-a purtat cu ei cat si de tratamentul care le-a fost prescris si care i-a scapat de acnee. Citeste continuarea »

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti niste medici dermatologi buni sau niste cabinete dermatologie echipate profesional si bineinteles, ce e mai important cu personal profesionist si responsabil. De aceea, pe baza recomandarilor primite de la oameni de peste tot din tara vom face o lista cu cei mai recomandati medici dermatologi si cele mai vizitate cabinete de dermatologie din tara, insa pentru o transparenta mai buna le vom imparti pe judete. Deci, daca cautati o lista de medici dermatologi sau cabinete dermatologie din judetul dumneavoastra, ati ajuns la locul potrivit.

59 queries. 0.634 seconds