Cabinetele Medicale Mihalache

Adresa: Iasi, Str. Ignat Nr. 15
Telefon: 0232 246226 / 0745 392543

Cabinetele medicale Mihalache sunt printre cabinetele de dermatologie de top din Judetul Iasi. Ofera servicii medicale de o calitate exceptionala in aria dermato-venerologie dar si in medicina interna. De asemenea trebuie sa specificam faptul ca la Cabinetele Medicale Mihalache veti beneficia de aparatura de ultima generatie care fara indoiala va conduce la un diagonstic si tratament cat mai precis.

Medicii cu care va veti intalni la acest cabinet de dermatologie din Iasi sunt Mihalache Dorin care se ocupa de Dermato-Venerologie si Mihalache Vasilica Luminita care se ocupa de Medicina Interna.

Dr.  Mihalache Dorin are o experienta foarte mare in domneniu, intre 1990 – 1996 a fost angajat in cadrul Spitalului Militar Iasi iar incepand din anul 1996 lucreaza la Cabinetele Medicale Mihalache, unde a dat dovada de un profesionalism exemplar si a adunat foarte multe recomandari din partea pacientilor.

Dr. Mhalache Vasilica Luminita, are in portofoliu peste 20 de studii si articole care au fost prezentate in diferite congrese si conferinte. Este membra a unor 4 mari societati medicale si anume: Societatea Romana de Cardiologie, European Society of Cardiology, Societatea de medici naturalisti si Asociatia Medicilor si Farmacistilor Militari.

3 pareri despre Cabinetele Medicale Mihalache
  1. luminita
  2. Anca Chirila
  3. Ciupi