Care sunt cele mai eficiente masti pentru acnee?

Masca cu cartof – este foarte usor de preparat si ai nevoie doar de un cartof si o cana cu lapte. Se prepara un “piure” din cartoful fiert si o cana cu lapte caldut. Se aplica pe fata si dupa 20 de minute se clateste cu apa rece.

Masca cu bicarbonat de sodiu – se amesteca o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu cu putina apa. Cu pasta obtinuta se maseaza tenul dupa care se spala foarte bine cu apa rece.

Masca cu mar si castravete – ai nevoie de un mar si un castravete dati prin razatoare. Peste acestea se toarna sucul de la o jumatate de lamaie si un albus de ou. Pasta obtinuta dupa ce ai amestecat toate aceste ingrediente se pune 30 de minute in frigider. Dupa acest timp se aplica pe fata si se lasa 20 de minute. Se indeparteaza cu apa calduta.

Masca cu fulgi de ovaz si portocala – ingredientele necesare prepararii acestei masti sunt: fulgi de ovaz si o portocala. Se stoarce portocala si sucul obtinut se amesteca cu fulgii de ovaz. Pasta pe care ai obtinut-o se aplica pe ten si se lasa 25 de minute dupa care se clateste cu apa calda.

1 comentariu despre Care sunt cele mai eficiente masti pentru acnee?
  1. Diana