Cat costa o sedinta de peeling chimic?

Dupa articolul de aici despre peeling chimic am primit urmatorul email de la Ana Maria P. din Bucuresti:

Buna ziua. As dori sa stiu si eu cat costa o sedinta de peeling chimic din bucuresti la o clinica cat de cat renumita si cu recomandari. Multumesc!

Articol postat de Chirila Anca in categoria: Intrebari si Raspunsuri
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Scapa de acnee cu Derminax Un produs antibacterian, antiinflamator si antioxidant care trateaza problema de la sursa. Cateva pareri si review-uri le puteti citi in comentariile de aici.

Comentarii, intrebari sau sugestii. Discuta liber si responsabil!

 1. A scris Mihaela Baci pe 13 Apr

  O sedinta de peeling chimic costa in jur de 100 de euro si in mod normal sunt necesare intre 2 si 4 sedinte pentru un tratament complet.

  Pretul poate diferi de la cabinet la cabinet. Eu ti-am spus un pret mediu.

 2. A scris Diana Popescu pe 6 Apr

  Laura, daca nu ma insel la Dermalux si-a facut peeling.
  Incerc zilele astea sa dau de ea si revin cu un mesaj aici daca a facut altundeva, dar eu asa imi aduc aminte ca la Dermalux.

 3. A scris Laura pe 2 Apr

  Diana, te rog spune-mi la ce cabinet in Iasi si-a facut peeling prietena ta?
  Multumesc

 4. A scris Alexia pe 3 Mar

  Un tratament complet de peeling costa in jur de 300 de euro si paote ajunge pana la 600 sau poate mai mult in functie de cat grava e situatia ta. Oricum, peelingul chimic este o idee foarte buna chiar daca pretul este putin mai piperat :)

 5. A scris Diana Popescu pe 25 Feb

  In Iasi o cunostinta a platit 430 euro pe un tratament complet de peeling chimic. Rezultatele au fost uimitoare iar persoana in cauza mi-a repetat de o gramada de ori ca a meritat fiecare cent…

 6. A scris Bogdan pe 24 Feb

  Unde am fost eu am dat 125 euro pe sedinta….. dar servicile au fost pe masura, mi-au disparut absolut toate cicatricile lasate in urma cosurilor

 7. A scris Simona M. pe 16 Feb

  Daca va decideti pt un peeling e important sa va informati bine despre cabinetul la care urmati sa mergeti si despre procedeul in sine pt a fi multumiti de rezultat

 8. A scris Anexia pe 12 Feb

  La una din cele mai renumite clinici insa din Timisoara, eu am platit 150 euro pentru un tratament al fetei complet de peeling chimic.

 9. A scris Angela pe 12 Feb

  Vreau sa fac si eu un tratament cu peeling chimic in primavara asta. Stie cineva vreo oferta sau ceva la vreun cabinet din Bucuresti?

 10. A scris Anca C. pe 12 Feb

  In mod normal sedinta de peeling chimic costa intre 100 si 150 de lei, iar pentru un tratament complet o sa ai nevoie de aproximativ 4 sedinte, deci in continuare poti face si tu calculele.