Cat costa o sedinta de peeling chimic?

Dupa articolul de aici despre peeling chimic am primit urmatorul email de la Ana Maria P. din Bucuresti:

Buna ziua. As dori sa stiu si eu cat costa o sedinta de peeling chimic din bucuresti la o clinica cat de cat renumita si cu recomandari. Multumesc!

Articol postat de Chirila Anca in categoria: Intrebari si Raspunsuri
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Aici gasesti un gel foarte bun pentru curatarea tenului acneic. Costa doar 25 de lei.

Comentarii, intrebari sau sugestii. Discuta liber si responsabil!

 1. A scris Patricia pe 27 Dec

  Buna, eu sunt din Timisoara. Imi puteti recomanda un specialist?

 2. A scris Maria pe 16 Nov

  Pretul peelingului chimic superficial al fetei este de 150 Euro iar pentru peeling chimic intermediar porneste de la 250 Euro.

  Pretul unui Peeling Chimic Intermediar Plus (pana la 3 etape, inclusiv 2-4 creme terapeutice cu substante active) incepe de la 500 Euro, iar al unui peeling chimic adanc “face-lift” incepe de la 1500 Euro.

 3. A scris Sanda Deleanu pe 1 May

  Pretul nu e “la sedinta” ci la pachet de sedinte.
  In functie de cat de grava e situatia ta ti se pot recomanda, 6, 8 sau mai multe sedinte. In functie de acestea, salonul / cabinetul iti face o oferta sau daca nu ti-o face le ceri tu sa o faca 🙂

 4. A scris zuzu pe 12 Feb

  as vrea sa fac si eu peeling ca mi-au aparut niste puncte de grasime si mi s-a facut cam acu un an un fel de herpes dar deasupra buzei… nu-mi dau seama de la ce si mi-a ramas o cicatrice… si as vrea sa-mi fac dar problema e ca am avut niste alergii la fata si foarte des patesc sa mi se inroseasca(am fost si pe la derma) si ma gandesc ca am o piele foarte sensibila… si intrebarea e: oare asta ar putea fi o problema sau dimpotriva dup-aia n-as mai avea problemele astea?

 5. A scris Marga pe 10 Feb

  Sunt programata pt un peeling la un medic dermatolog fac 3 sedinte a cate 120 lei sedinta

 6. A scris Mihaela Baci pe 13 Apr

  O sedinta de peeling chimic costa in jur de 100 de euro si in mod normal sunt necesare intre 2 si 4 sedinte pentru un tratament complet.

  Pretul poate diferi de la cabinet la cabinet. Eu ti-am spus un pret mediu.

 7. A scris Diana Popescu pe 6 Apr

  Laura, daca nu ma insel la Dermalux si-a facut peeling.
  Incerc zilele astea sa dau de ea si revin cu un mesaj aici daca a facut altundeva, dar eu asa imi aduc aminte ca la Dermalux.

 8. A scris Laura pe 2 Apr

  Diana, te rog spune-mi la ce cabinet in Iasi si-a facut peeling prietena ta?
  Multumesc

 9. A scris Alexia pe 3 Mar

  Un tratament complet de peeling costa in jur de 300 de euro si paote ajunge pana la 600 sau poate mai mult in functie de cat grava e situatia ta. Oricum, peelingul chimic este o idee foarte buna chiar daca pretul este putin mai piperat 🙂

 10. A scris Diana Popescu pe 25 Feb

  In Iasi o cunostinta a platit 430 euro pe un tratament complet de peeling chimic. Rezultatele au fost uimitoare iar persoana in cauza mi-a repetat de o gramada de ori ca a meritat fiecare cent…

 11. A scris Bogdan pe 24 Feb

  Unde am fost eu am dat 125 euro pe sedinta….. dar servicile au fost pe masura, mi-au disparut absolut toate cicatricile lasate in urma cosurilor

 12. A scris Simona M. pe 16 Feb

  Daca va decideti pt un peeling e important sa va informati bine despre cabinetul la care urmati sa mergeti si despre procedeul in sine pt a fi multumiti de rezultat

 13. A scris Anexia pe 12 Feb

  La una din cele mai renumite clinici insa din Timisoara, eu am platit 150 euro pentru un tratament al fetei complet de peeling chimic.

 14. A scris Angela pe 12 Feb

  Vreau sa fac si eu un tratament cu peeling chimic in primavara asta. Stie cineva vreo oferta sau ceva la vreun cabinet din Bucuresti?

 15. A scris Anca C. pe 12 Feb

  In mod normal sedinta de peeling chimic costa intre 100 si 150 de lei, iar pentru un tratament complet o sa ai nevoie de aproximativ 4 sedinte, deci in continuare poti face si tu calculele.