Cat costa un tratament cu laser pentru acnee?

Are cineva idee cam cat poate sa coste un tratament cu laser pentru acnee?

Am 19 ani si sufar de acnee de pe la 14 ani. Am incercat in astia 5 ani tot, dar absolut tot ce e posibil si nu am reusit sa scap de acnee.

As dori sa incep sa strang bani pentru un tratament cu laser la noi in tara sau chiar in strainatate daca la noi nu am sanse de medici buni si aparaturi moderne.

Asta e cam ultima mea speranta acum, tratamentul cu laser pentru acnee 🙂

Dati-mi niste sfaturi, recomandari si indicatii daca vreti si puteti …

Publicat de

Angela

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul dermatologic in special in domeniul acneei mi-am propus sa scriu aici o parte din informatiile pe care le consider utile pentru cei ce sufera de acnee. De asemenea tot aici voi incerca sa va raspund la intrebari si sa va ofer cele mai bune sfaturi pentru a scapa de aceasta afectiune.

Un comentariu la „Cat costa un tratament cu laser pentru acnee?”

  1. Nu stiu daca te ajuta cu ceva daca iti spun cat au platit altii pentru un tratament cu laser pentru acnee, deoarece fiecare caz e diferit la fel si preturile.

    Totusi sa iti faci o idee un tratament cu laser pentru eliminarea cicatricilor post acneice costa in jur de 500 euro. Pentru un pret exact, ia legatura cu un doctor din orasul tau care face astfel de tratamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *