Ceai de musetel pentru cosuri

Cu totii stim ce sunt cosurile, anceea sau ceaiurile de musetel deci o sa trec peste ceea ce ar trebui sa fie inceputul articolului si anume prezentarea celor 3. Ceaiul de musetel s-a dovedit a fi foarte util in tratarea cosurilor si s-a dovedit a avea efecte calmante asupra tenului iritat si inflamat. Din aceste motive medicii dermatologi si nu numai au inceput sa il recomande ca o solutie naturista impotriva acneei.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti prepari in fiecare zi cate un ibric de ceai de musetel si sa iti tamponezi tenul si zonele afectate de acnee cu el. Foloseste intotdeauna comprese sterile pentru acest lucru. Ceaiul de musetel va actiona asupra impuritatilor din piele, o va degrresa, va calma iritatiile si inflamatiile si in plus are si un usor efect cicatrizant.

De ce sa folosesti ceai de musetel in tratamentul cosurilor?

Ei bine, desi nu este un medicament standard pentru acnee, aveti cateva motive destul de bune spun eu pentru care ar trebui sa il folositi, si anume:

–   este un produs natural
–   are efecte calmante, cicatrizante si de curatare
–   este recomandat de foarte multi medici dermatologi
–   exista foarte multe produse pentru curatarea tenului care au la baza lor musetelul
–   costurile prepararii lui sunt foarte mici

Asadar, dati-i o sansa si astept numaidecat intr-un comentariu cateva pareri personale dupa ce il folositi.

Publicat de

Diana Popescu

Dupa ce am pierdut 6 ani din viata luptandu-ma cu acneea mi-am propus sa folosesc informatiile acumulate pentru veni in ajutorul celor care sunt in situatia in care am fost si eu. Voi incerca sa scriu cat mai multe articole bazate pe experientele care le-am trait si sa raspund la cat mai multe comentarii, acolo unde cunostintele imi permit.

5 comentarii la „Ceai de musetel pentru cosuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *