Cerin – Tratament pentru acnee

Cerin este un tratament pentru acnee foarte interesant care s-a dovedit a fi eficient pentru foarte multe persoane. Mai nou, am vazut ca si o parte din medicii dermatologi il recomanda in anumite cazuri, ceea ce teoretic ar trebui sa ne dea un plus de incredere in produs, deoarece nu cred ca ar avea vreun dermatolog vreun motiv sa il recomande pacientilor daca nu ar fi un produs bun.

Cerin, se gaseste sub forma de gel si de lotiune pentru curatare. Este indicat sa le aveti pe ambele si sa aplicati gelul imediat dupa ce ati curatat zona afectata cu lotiunea. Dat fiind pretul lor destul de mic, nu cred ca este o problema achizitionarea ambelor.

cerinCum actioneaza Cerin?

Cerin actioneaza pe doua planuri si anume: la interior si la exterior, cum ar trebui de fapt, sa actioneze orice tratament pentru acnee. In 90% din cazuri, acneea are drept cauze diverse probleme hormonale, deci doar o lotiune n-ar putea sa aiba decat efecte temporare. De asemenea, in foarte multe cazuri, cel mai bun tratament pentru acnee este o cura de detoxifiere.

Revenind la actiunea Cerin:
1. Ataca acnee de la interior. Cu ajutorul compozitiei sale care contine extract deviolete salbatice, coada calului, o serie de vitamine si minerale esentiale in afectiunile tenului dar mai ales in acnee si nu in ultimul rand datorita complexului proteic cu lactoferina, Cerin este o adevarata arma impotriva acneei reducand si impiedicand aparitia si inmultirea bacteriilor raspunzatoare de aparitia cosurilor.

cerinDe asemenea, Cerin ajuta la refacerea zonelor afectate de acnee, calmeaza roseata si nu in ultimul rand cosurile inflamate.
2. Cerin actioneaza la nivelul pielii. Bineinteles, aici vorbim despre gelul de curatare Cerin care trebuie aplicat dimineata si seara. Acesta contine ulei eteric din arbore de ceai si este un foarte bun antiseptic care in acelasi timp curata si pielea si ingusteaa porii.
Trebuie tinut cont ca in ciuda faptului ca Cerin este un antisepectic si un “curatator” al pielii foarte bun acest NU usuca pielea.

19 pareri despre Cerin – Tratament pentru acnee
 1. MIHAELA
 2. alexandru
 3. Corina
 4. Nico
 5. Diana
 6. Ionut
 7. Madalina
 8. virgil
 9. magda
 10. miamore
 11. Constantin Barascu
 12. Dacian
 13. Alexandru
 14. Catalina
 15. Angela
 16. Mihaita
 17. Adina M.
 18. Dana
 19. Cristian