Chocolate Slim în Romania. Este Original?

Chocolate Slim este un supliment pentru slăbit. Conține niște ingrediente destul de comune și des întâlnite în lumea suplimentelor pentru slăbit, se prezinta sub forma de pudra și se prepara asemenea unui milkshake. (vezi aici cum se prepara Chocolate Slim si cat costa pentru o cura completa)

La prima vedere, Chocolate Slim pare o chestie destul de interesantă. Chiar ma gândeam zilele trecute, ce rezultate frumoase s-ar putea obtine cu Chocolate Slim, dacă ar fi folosit corespunzător, împreuna cu o dieta și un program de antrenament.

Comentarii: poate sa apară acnee de la Chocolate Slim?

Totuși, legat de Chocolate Slim sunt câteva probleme:

chocolate-slimEu sper să fie doar în mintea mea paranoica, și în realitate să fie totul ok. După cum v-am spus, Chocolate Slim prezinta interes (și) pentru mine, motiv pentru care m-am documentat destul de mult cu privire la el. Cum limba spaniola și franceza nu-mi sunt străine, am urmărit foarte multe discuții pe forumurile și siteurile de specialitate din aceste tari, unde s-a discutat despre Chocolate Slim.

Am văzut foarte multe persoane care se declarau multumite de Chocolate Slim. Unele dintre ele spuneau ca au slăbit câte 12 – 15 kilograme, ceea ce mie personal mi se pare ENORM, în conditiile în care cele mai multe persoane nu reușesc sa slabeasca mai mult de 1 – 2 kilograme pe luna (fără exagerare).

Problemele de care spuneam eu mai sus sunt:

  • Nu știu care este firma producatoare a suplimentului Chocolate Slim. Am avut acces la prospect, instrucțiunile de utilizare, poze cu ambalajul suplimentului (comandat din Romania). Nicăieri nu am văzut detalii despre producătorul sau.
  • Nu știm detalii despre firma care îl comercializeaza în Romania. Văd ca au câteva siteuri romanesti de unde se poate comanda Chocolate Slim destul de ușor INSA nu văd date de identificare ale firmei așa cum impune legislatia romaneasca.

Plecând de la aceste 2 lucruri și parerile romanilor despre Chocolate Slim (dacă va uitați cu atenție, sunt destul de mulți romani nemultumiti de ciocolata de slăbit Chocolate Slim), ma gândesc ca ar fi posibil ca în Romania să se vanda produsul contrafacut?

Mi se pare puțin cam suspect cum pe siteurile spaniole (vezi aici discuția întreaga), toată lumea este mulțumită de Chocolate Slim, însă cum începi sa iei la puricat blogurile din Romania, când citești comentariile afli tot felul de lucruri.

Știu ca romanii nu sunt chiar cel mai educat popor atunci când vine vorba de diete, cure de slabire, alimentatie etc, însă ca idee, este puțin dubios și sper din tot sufletul să mă înșel.

Atenție: este doar o presupunere. Nu am nici un fel de dovezi în acest sens, însă voi face „sapaturi” să mă conving.

Info Util: vezi lista cu farmacii care vând Chocolate Slim?

chocolate-slim

Ce am mai aflat despre Chocolate Slim:

Cautand pareri (în mai multe limbi), am văzut o chestie amuzanta. Cei de la Chocolate Slim au mai multe așa zise landingpages, unde promoveaza produsul, afiseaza testimonialele clientilor etc.

Am găsit exact aceleași testimoniale pentru Romania și Italia de exemplu, doar ca, bineânțeles, erau traduse și erau semnate de un nume specific țării (ex: Ioana în Romania și Giovana în Italia). Nu reprosez nimic, însă ca idee, sper ca acele comentarii (originalele după care s-au făcut traducerile) să fie reale, altfel e destul de urata practica.

Cum poți slabi cu Chocolate Slim?

Nu credeam ca voi fi vreodată nevoită sa scriu aceste lucruri, însă sunt extrem de deamagita de semenii noștri (la romani ma refer) atunci când vine vorba de așteptările lor de la un supliment de slăbit, cum e Chocolate Slim de exemplu.

Toți vor sa slabeasca fără efort. Nu ii judec, pentru ca și eu mi-aș dori acest lucru, însă din păcate nu este foarte posibil. Sa slabesti fără efort, sănătos și fără yo-yo, nici cu cei mai buni nutritionisti din lumea asta nu poți.

Întotdeauna, orice produs pentru slăbit ai folosi, trebuie sa ții dieta și să faci sport. E litera de lege acest lucru! Fără discuții, fără dieta nu se poate slabi, orice ar zice Chocolate Slim, Slimmer Spray sau alte produse de slăbit care pormit marea cu sarea.

Așadar dragele mele, ascultați ce va spun, documentati-va mai mult dacă nu ma credeți pe cuvânt, însă luați aminte, deoarece nu am nici un interes sa va induc în eroare. Pune-ți-va la punct o dieta și un program foarte ușor de antrenament (alergare de preferat) înainte de a folosi Chocolate Slim dacă vreți sa slabiti.

Altfel, probabil veți da jos ceva, însă foarte puțin, și cu siguranța veți pune înapoi după ce teminati, deoarece nu va mai avea ce sa va țină în frau și ce sa accelereze arderile, iar cum obiceiurile alimentare și stilul de viața au rămas exact aceleași ca înainte, veți reveni foarte ușor la greutatea initiala, poate chiar ceva în plus. Cam acesta este principalul motiv pentru care majoritatea sar de fund în sus și tipa „m-am îngrășat după ce am folosit Chocolate Slim” sau vreun alt produs.

Este imposibil sa te ingrasi după un produs ca Chocolate Slim. Sa te ingrasi din vina produsului ma refer. Ingredientelea alea actioneaza într-un anumit mod și sub nici o forma nu favorizează depunerile de grăsime. Puteți cauta fiecare ingredient în parte pe wikipedia sa va convingeti singure.

Ce conține ciocolata Chocolate Slim?

Mai de mult m-am uitat pe siteul oficial. Apoi, am găsit aici o poza cu ingredientele din Chocolate Slim, unde am văzut ca sunt câteva diferente dintre ingredientele prezentate pe siteul oficial Chocolate Slim și cele pe care produsul le are în realitate.

Așadar, ingredientele reale sunt:

Dacă aveți interes și rabdare, puteți cauta mai multe informații pe Google despre acestea. Dupa cum spuneam mai sus, majoritatea sunt ok insa este bine totusi sa verificati sa nu fiti alergici. Tot acolo veti gasi si modul de utilizare impreuna cu alte detalii precum conditiile de returnare sau valabilitatea.

Cum se administreaza Chocolate Slim?

Mulți veți avea tendinta sa înlocuiți o masa cu Chocolate Slim. De preferat este a nu o înlocuiți total, ci doar partial. Practic, puteți sa injumatatiti o masa (cina de exemplu, ca micul dejun este prea importanța), iar Chocolate Slim va avea grija sa nu simțiți senzația de foame toată noaptea datorită acestui lucru.

Cam acestea ar fi câteva lucruri esentiale despre Chocolate Slim. Va invit sa impartasiti cu noi și parerile voastre despre acest produs.