Cum alegem un medic dermatolog bun?!

Alegere unui medic dermatolog bun din atatea sute care sunt in fiecare oras este una destul de dificila, deoarece pur si simplu nu avem nici o idee despre ce poate face fiecare. De multe ori avem tendinta sa alegem medicul in functie de tarife folosindu-ne de lógica, cu cat este mai scump cu atat trebuie sa fie mai bun. Acest lucru uneori este adevarat, alteori este dezamagitor.

Parerea mea proprie si personala este ca un medic dermatolog si numai trebuie ales dupa recomandari. Intrebati-va prietenii, cunostintele chiar si  pe Internet sunt atatea bloguri si forumuri, cereti sfaturi cu privire la alegerea unui medic deramtolog competent din orasul dumneavoastra. Eu am inceput acum ceva timp sa cer detalii de la o parte din cititorii nostri cu privire la medicii dermatologi la care au fost si bineinteles, de care au fost multumiti si am facut o lista cu medici dermatologi recomandati, lista care este impartita pe judete. Astfel, indiferent din ce colt al tarii cititi va aflati, aveti sansa sa gasiti o recomandare catre un medic dermatolog care stie ce face.

Celor care sunt in cautarea unui dermatolog va invit sa consultati lista intocmita de mine (fara nici o grija si cu toata increderea, toti medicii de acolo sunt postati in urma recomandarii pacientilor, un se pune problema de reclama), iar pe cei care si-au rezolvat problemele de piele cu ajutorul unui medic bun pe care il pot recomanda, va rog trimiteti-mi un email cu dátele sale sau ale cabinetului sau de contact si o scurta descriere. Multumesc si multa sanatate tututor!

6 pareri despre Cum alegem un medic dermatolog bun?!
  1. Daniela N.
  2. Daniela Albinosu
  3. Carina
  4. bianca
  5. balau maria
  6. aladin