Cum scap de cicatricile de la acnee?

După ce am încercat toate produsele impotriva acneei de pe piață, am găsit un regim care într-adevăr a lucrat pentru mine. Se pare ca problema mea a fost mai mult din cauza dietei. Acum ca am scpat de acnee, am o alta problema care ma chinuie si anume niște cicatrici adânci care probabil le-am capatat datorita faptului ca am „rupt” o parte din cosuri.

Ce as putea face sa scap de aceste cicatirci? Ce optiuni am?

Publicat de

Angela

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul dermatologic in special in domeniul acneei mi-am propus sa scriu aici o parte din informatiile pe care le consider utile pentru cei ce sufera de acnee. De asemenea tot aici voi incerca sa va raspund la intrebari si sa va ofer cele mai bune sfaturi pentru a scapa de aceasta afectiune.

4 comentarii la „Cum scap de cicatricile de la acnee?”

  1. Sfatul meu este sa pui aceasta intrebare unui medic dermatolog la o consultatie. Dupa ce iti investigheaza cicatricile iti va putea da un raspuns concret si eventual o optiune pentru tratament.

    Ca idee poti opta pentru un tratament cu laser, pentru o crema impotriva cicatricilor sau pentru un tratament de peeling chimic. Totul tine de gravitatea cicatricilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *