Dr. Nedelcu Ioan Bucuresti

Adresa: Bucuresti, Str. Mircea Vulcanescu, Nr. 88
Telefon:  021 319 30 51 / 021 637 51 25

In cazul in care sunteti in cautarea unui dermatolog bun din Bucuresti, vi-l recomand cu caldura pe Dl. Dr. Nedelcu Ioan care a fost seful clinicii dermatologice de la Spitalul Militar  Bucuresti. In prezent il puteti gasi oricand la cabinetul sau personal care se afla la adresa specificata mai sus.

Nedelcu Ioan, este unul dintre cei mai bine pregatiti medici dermatologi din tara (dupa parerea mea) si are o vasta experienta in tot ceea ce inseamna acnee, tratand de-a lungul timpului foarte multe persoane care sufereau de aceasta boala in diferite stagii, persoane care chiar si dupa ani buni il recomanda si ii sunt recunoscatori pentru ajutorul acordat.

Dr. Nedelcu Ioan prezentare video:

Avem aici si un video in care Dr. Nedelcu Ioan ne spune cateva cuvinte despre cabinetul si activitatea pe care o desfasoara.

Pentru a va convinge mai bine de profesionalismul dumnealui este de ajus sa faceti o cautare in Google dupa Nedelcu Ioan si veti vedea sute de discutii pe forumuri in care diverse persoane din toate colturile tarii il recomanda si ii multumesc.

7 pareri despre Dr. Nedelcu Ioan Bucuresti
  1. Ioana
  2. Diana Popescu
  3. violeta
  4. Marcu
  5. bart
  6. anca
  7. bebe