Dr. Niculescu Alexandru – Niculescu Derma

Dr. Niculescu AlexandruNiculescu Derma este un cabinet privat de dermatologie unde puteti beneficia de tratamente din domeniul dermato-venerologiei. Cabinetul are contract cu casa de sanatate, putand oferi astfel consultatii gratuite daca mergeti cu trimitere de la medicul de familie, deci puteti scapa astfel de cozile interminabile si celelalte aspecte neplacute din policlinicile de stat. De asemenea, conform informatiilor de pe siteul cabinetului, batranii cu afectiuni dermatologice care nu au trimitere de la medicul de familie beneficiaaz de reduceri.

 

Dr. Niculescu Alexandru este medicul primar dermato – venerolog care se ocupa de consultatii si tratamente. Este doctor in stiinte medicale, membru al Academiei Europene de Dermatologie, cadru universitar la UMF Iasi … si lista continua, restul realizarilor le puteti gasi pe siteul cabinetului in categoria dedicata prezentarii personalului.

 

Adresa: ŞOS. PĂCURARI nr. 2A, IAŞI, 700551, JUD. IAŞI (in spatele benzinariei Lukoil)

Consultaţii: Lu, Ma, Jo: 14:30-19:30 Mi: 9-14 Tratamente Vi: 9-14 Sâ: 9-13

Telefon: 0232-216 613

Publicat de

Angela

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul dermatologic in special in domeniul acneei mi-am propus sa scriu aici o parte din informatiile pe care le consider utile pentru cei ce sufera de acnee. De asemenea tot aici voi incerca sa va raspund la intrebari si sa va ofer cele mai bune sfaturi pentru a scapa de aceasta afectiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *