Masca cu iaurt

Masca cu iaurt este foarte renumita pentru trtamentul cosurilor si acneei. Este o masca naturista, fara efecte adverse asupra tenului care se poate dovedi a fi un tratament foarte eficient si ieftin pentru acnee. Haideti sa vedem de ce ingrediente avem nevoie si cum se prepara si aplica o masca cu iaurt:

Ingrediente: 1 lingura mare de iaurt, o lingurita mica de miere de albine si cateva picaturi de zeama de lamaie (puteti stoarce o feliuta de lamaie).

Cum se prepara masca cu iaurt?

Primul lucru care trebuie sa il faceti este sa incalziti mierea astfel incat ea sa devina lichida si sa poata fi amestecata cu iaurtul si intinsa fara probleme. Dupa ce avem mierea de albine incalzita, o amestecam cu iaurtul si zeama de lamaie, o lasam aproximativ 5 minute dupa care o amestecam iar si o aplicam pe tenul curat (atentie, curatati bine tenul inainte de a aplica masca cu iaurt).

Dupa ce ati aplicat pasta obtinuta in urma amestecarii iaurtului cu mierea si cu zeama de lamaie, asteptati 15 minute pentru ca masca sa isi faca efectul, apoi indepartati masca clatindu-va fata cu apa calduta.

Va recomand sa aplicati de 2 – 3 ori pe saptamana aceasta masca cu iaurt si fara indoiala in cateva luni veti avea parte de imbunatatiri vizibile. Efecte secundare in urma acestei masti nu s-au sesizat pana acum insa daca observati orice iritatie sau ceva in neregula incetati a va mai aplica aceasta masca.  Mult succes si astept cu interes parerile si rezultatele voastre in urma folosirii mastii cu iaurt si miere de albine.

 

11 pareri despre Masca cu iaurt
 1. Anca
 2. AngC
 3. cryna
 4. Eliza
 5. Daniela Albinosu
 6. Alida
 7. jalba florina
 8. Cristina
 9. Corina
 10. Chirila Anca
 11. adina