Masca cu lapte, lamaie si miere de albine

Un tratament excelent pentru acnee si o masca care din pacate nu a fost foarte discutata si promovata, motiv pentru care foarte putine persoane stiu de ea. Masca cu lapte, lamaie si miere este o masca naturala, foarte usor de preparat, iar costurile prepararii sale sunt … minime.

Ingrediente, preparare si aplicare

Recomandari masca cu miere, lamaie, lapte si iaurt

Faceti-va aceasta masca de 3 chiar 4 ori pe saptamana. Unii specialisti o recomanda chiar zilnic, deoarece nu are cum sa faca rau in vreun fel, insa eu sunt de parere ca de 3 – 4 ori pe saptamana este suficient cat sa isi faca treaba si pielea sa aiba ragaz sa “respire”. Aveti grija ca de fiecare data sa folositi ingrediente proaspete si pe cat se poate organice.

Cum actioneaza aceasta masca asupra acneei?

Chiar daca nu pare mare inginerie, in realitate actiunea acestei masti este destul de complexa si interesanta. Acidul citric din sucul de lamaie, precum si laptele si iaurtul sunt niste curatatoare excelente pentru piele si in acelasi timp niste balsamuri foarte bune. Toate ingredientele la un loc vor avea grija ca: pielea sa fie curatata, sa fie hidratata, dezinfectata si sa capete un aspect placut, stralucitor si catifelat. Bineinteles, toate acestea fara nici un compromis, cu cheltuieli minime si 100% natural!

2 pareri despre Masca cu lapte, lamaie si miere de albine
  1. Violeta L>
  2. Petronela paun