Masca cu usturoi

Despre usturoi stim cu totii ca este un antiseptic foarte bun si un aliat in tratamentul acneei. Am tot recomandat pana acum ca atunci cand va iese cate un cos razlet sa nu il rupeti ci mai bine sa rupeti un catel de usturoi si sa masati usor zona unde cosul si-a facut aparitia. Ei bine, haideti sa vedem cum ne putem folosi de usturoi si atunci cand cosurile se intind pe o suprafata mai mare de piele si este necesara o masca.

Cum se prepara si aplica masca cu usturoi?

In primul rand aveti nevoie de 7 – 8 catei de usturoi pe care ii curatati, pisati si amestecati cu putina apa sau iaurt pana obtineti o pasta. Intindeti pasta obtinuta pe ten masand usor si asteptati timp de 5  minute ca aceasta sa actioneze dupa care spalati cu apa calduta.Este de preferat sa faceti aceasta masca seara si sa faceti un dus imediat dupa deoarece mirosul de usturoi nu este tocmai unul dintre cele mai placute, dar pentru un ten frumos … mai facem si compromisuri 😀

Atentie: in unele cazuri, persoanele care au incercat masca cu usturoi au acuzat arsuri, roseala si senzatii de usturimi. Acest lucru probabil se datoreaza tipului de usturoi folosit la masca si bineinteles timpului care este lasata sa actioneze. Luati in considerare aceste lucruri atunci cand intentionati sa folositi masca cu usturoi.

16 pareri despre Masca cu usturoi
 1. Mioara
 2. Alin
 3. Sandi
 4. Delia
 5. Tegument
 6. NICK
 7. Chirila Anca
 8. elene
  • luciana
 9. Gabi
 10. anna
 11. anna
 12. Chirila Anca
 13. anna
 14. Alexia
 15. Helen