Masca profesionala pentru acnee

Kremna Maska este o masca profesionala impotriva acneei de la Afrodita Cosmetics (unul dintre cei mai apreciati producatori de produse cosmetice la nivel international) conceputa special pentru persoanele care sufera de acnee si au tenul gras si uleios. Produsul actioneaza ca un antiseptic ce curata si dezinfecteaza pielea in prfunzime. Fiind un produs profesional este folosit adesea la saloanele de cosmetica pentru tratamentele faciale impotriva acneei insa si pretul este pe masura calitatii.

Ingrediente si aplicare

masca-pentru-acneeAceasta masca profesionala pentru acnee contine ingrediente care stimuleaza circulatia (scopul stimularii circulatiei este de a pune sistemul imunitar la treaba), dezinfecteaza, curata pielea si porii si distruge bacteriile care provoaca acneea. Concret, aceasta masca pentru acnee are urmatoarele ingrediente: cimbru, extract de musetel, ulei de gemrn de grau, balba, aranica, rozmarin, uleiuri esentiale de levanda si bergamote.

Se aplica ca orice masca de ten, masand crema si intinzand-o pe fata intr-un strat foarte subtire, dupa care se lasa timp de aproximativ 20 de minute sa actioneze si se inlatura cu apa calduta.

Pareri personale despre masca pentru acnee

Este o masca de calitate superioara, insa pretul este pe masura. Nu stiu cate dintre voi si-o permit, insa tineti cont de faptul ca toate produsele de profesionale sunt scumpe, insa fac toti banii. Decat sa incercati 10 tipuri de masti la 10 lei fiecare si sa nu obtineti nici un rezultat, mai bine folositi din prima o masca de calitate si scapati de probleme.

7 pareri despre Masca profesionala pentru acnee
  1. Doina
  2. Roberta Niculescu
  3. Daniela N.
  4. Alexia
  5. AngC
  6. Chirila Anca
  7. AngC