Prof. Dr. Dan Forsea – Dermatolog Bucuresti

Prof. Dr. Dan Forsea este un medic deosebit de respectat si renumit in Bucuresti. Daca sunteti din Bucuresti si ati avut probleme dermatologice, in special probleme cu acneea, cu siguranta v-a fost recomandat cel putin o data. Este un medic in varsta, cu o foarte vasta experienta si mai mult de atat, este acel gen de medic care se implica si intotdeauna prescrie cele mai bune tratamente si ofera cele mai bune sfaturi.

Dan ForseaDr. Dan Forsea poate fi gasit la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, Sector 2, Str. Stefan Cel Mare Nr. 19. De asemenea, il puteti gasi si la privat la Medsana (Luni, intre orele 16 – 20) si la Bioderm.Pentru consultatii la clinicile private, veti avea nevoie de o programare, programare care o puteti face la numarul de telefon de pe pagina de contact a clinicii respective. Din discutiile care le-am avut cu cateva persoane care i-au fost pacienti, am ramas cu o impresie foarte placuta despre Dr. Forsea Dan si drept sa va spun, imi creste inima cand am ocazia sa vorbesc cu cate o persoana si vad ca imi povesteste cu atata drag despre un medic.

Daca si tu ai fost pacientul sau pacienta domnului dr. Dan Forsea, scrie-ne un comentariu cu cateva impresii, pentru ca cei care sunt in cautare de un dermatolog bun in Bucuresti sa isi poata face o imagine de ansamblu.

Articol postat de Chirila Anca in categoria: Dermatologie Bucuresti
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Derminax - tratament pentru acnee. Costa doar 129 de lei la. Vezi ingredientele, descrierea si pareri despre produs.

Comentarii, intrebari sau sugestii. Discuta liber si responsabil!

 1. A scris simonov sevasta pe 30 Mar

  ASI DORI SA STIU EXACT UNDE SI CUM IL GASESC PE DOMNUL PROFESOR DAN FORSEA
  AM PROBLEME DERMATOLOGICE GRAVE SOLDATE CU RANI SI MINCARIMI

 2. A scris Denisa pe 6 Jan

  Mare om, mare caracter dr. dan forsea 🙂
  Unul dintre cei mai buni medici dermatologi din tara daca vreti parerea mea…

 3. A scris m. ioana pe 5 Nov

  Acum multi ani am fost pacienta domnului Dan Forsea. Imi aduc aminte ca eram disperata, practic nimic nu functiona. Aveam vreo 21 de ani si inca eram plina de acnee din adolescenta.

  Dupa multe incercari cu medicii din oras la mine (locuiam in Craiova pe vremea aceea) la recomandarea unei profesoare de la facultate am mers la Dr. Forsea Dan. A fost singurul din cel putin 10 medici la care am fost care a reusit sa ma trateze de acnee.

  Tot respectul pentru Dr. Forsea Dan si chiar m-as bucura sa am ocazia sa ma mai intalnesc cu el sa ii multumesc pentru ce a facut atunci pentru mine.