Prof. Dr. Dan Forsea – Dermatolog Bucuresti

Prof. Dr. Dan Forsea este un medic deosebit de respectat si renumit in Bucuresti. Daca sunteti din Bucuresti si ati avut probleme dermatologice, in special probleme cu acneea, cu siguranta v-a fost recomandat cel putin o data. Este un medic in varsta, cu o foarte vasta experienta si mai mult de atat, este acel gen de medic care se implica si intotdeauna prescrie cele mai bune tratamente si ofera cele mai bune sfaturi.

Dan ForseaDr. Dan Forsea poate fi gasit la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, Sector 2, Str. Stefan Cel Mare Nr. 19. De asemenea, il puteti gasi si la privat la Medsana (Luni, intre orele 16 – 20) si la Bioderm.Pentru consultatii la clinicile private, veti avea nevoie de o programare, programare care o puteti face la numarul de telefon de pe pagina de contact a clinicii respective. Din discutiile care le-am avut cu cateva persoane care i-au fost pacienti, am ramas cu o impresie foarte placuta despre Dr. Forsea Dan si drept sa va spun, imi creste inima cand am ocazia sa vorbesc cu cate o persoana si vad ca imi povesteste cu atata drag despre un medic.

Daca si tu ai fost pacientul sau pacienta domnului dr. Dan Forsea, scrie-ne un comentariu cu cateva impresii, pentru ca cei care sunt in cautare de un dermatolog bun in Bucuresti sa isi poata face o imagine de ansamblu.

6 pareri despre Prof. Dr. Dan Forsea – Dermatolog Bucuresti
  1. Stoica Maria
  2. Ivascu Maria
  3. Copoiu Sorina
  4. simonov sevasta
  5. Denisa
  6. m. ioana