Tratament acnee cu aloe vera

Un tratament pentru  acnee si cosuri complet natural si eficient este cel bazat pe utilizarea unei plante, practic idolatrizata in “taramul cosmeticelor” pe nume Aloe Vera. Acesta este un tratament usor de practicat, nu numai in cazul acneei si cosurilor care nu necesita multa atentie si timp, iar efectele sale sunt mai mult decat multumitoare.

Dimineata, disectati o frunza din planta, dupa care gelul aflat in interiorul sau il aplicati pe zonele afectate de acnee, cosuri printr-o masare usoara si il lasati sa patrunda in piele.

Dupa 10 minute va clatiti pe fata, fara a folosi sapun sau alt dezinfectant lucru care in aloe verageneral este contraindicat in tenul acneic deoarece dezinfectantele ce contin alcool si majoritatea sapunurilor nu vor face altceva decat sa usuce tenul foarte tare si sa provoace iritatii, lucruri care vor duce la o agravare a acneei.

Seara, micsorati putin doza de gel aplicata pe acnee si cosuri, deoarece in timpul somnului, glanda sebacee elimina mai putin sebum decat in timpul zilei. Folositi acest tratament pentru acnee si cosuri timp de 2 luni.

Nota: tratamentul pentru acnee pe baza de aloe vera este foarte eficient si a dat rezultate pentru foarte multe persoane.Totusi, luati in considerare ca in cazurile in care acneea este cauzata de anumite deraglari hormonale de exemplu, tratamentul acesta nu va oferi rezultate decat pe termen scurt. In acest caz este indicat sa consultati un medic dermatolog care in urma unui set de analize sa va prescrie un tratament pentru a rezolva problema hormonala.

2 pareri despre Tratament acnee cu aloe vera
  1. Georgiana
    • Abc