Tratament cu laser pentru acnee

Pentru a trata corect acnee trebuie sa urmati cativa pasi, pasi care de foarte multe ori intentionat sau nu sunt sariti. In primul rand la primele semne ale aparitiei acneei trebuie sa vizitati un medic dermatolog (fara frica, nu dermatologul nu musca si nici nu trage oamenii de urechi) care va va face un set de investigatii in urma carora veti afla cu exactitate ce anume a produs acneea in cazul dumneavoastra. Dupa vizita la medicul specialist este important sa urmati tratamentul prescris, fie ca este vorba de un tratament medicamentos, unul naturist sau unul cu laser, cel din urma fiind cel despre care vom discuta in acest articol.

Tratamentul cu laser pentru acnee este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru acnee. LLLT (terapia laser de joasa energie) este un tratament nedureros, nu are efecte secundare, nu produce cancer si nu influenteaza in nici un fel reducerea numarului de globule albe sau rosii. Tratamentul consta in regenerarea tesuturilor afectate de acnee, stimuleaza imunitatea facand astfel ca organismul sa fie mai rezistent la infectii si virusi, tratamentul cu laser accelereaza cicatrizarea leziunilor provocate de acnee. Este un bun antiinflamator, antialergic si bio-stimulant. In urma acestui tratament nu este nevoie sa iti mai ascunzi tenul aplicand mult machiaj. Vei avea un ten “curat”, luminos si sanatos.

Contraindicatii

Acest tratament nu este recomandat femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de insuficienta hepatica, TBC cutanat, insuficienta renala sau cardiaca. Pentru rezultate cat mai bune este recomandat ca in timpul terapiei cu laser sa urmati si un tratament cu antibiotice, sa pastrati un stil de viata sanatos si sa nu consumati alimente cu un continut ridicat in grasimi.

Acest tip de tratament se realizeaza in cabinete dermatologice dotate corespunzator si preturile variaza intre 300 de lei o sedinta si 1400 de lei pentru 5 sedinte. Desi preturile nu sunt atat de accesibile pentru toata lumea, merita sa cheltuiti ceva mai mult pentru a avea un ten sanatos si frumos.

16 pareri despre Tratament cu laser pentru acnee
 1. Corina Maur
  • Alina
 2. Simina
 3. Cornelica
 4. colacel
  • Luiza
  • Diana Rosca
   • constandin ioan marcu
 5. Alina B.
 6. Vali Stan
 7. Alida
 8. Catalina
 9. elena chirila
 10. Felicia
 11. Aldea
 12. Cristina Patru