Vaccin pentru acnee

Vaccinul pentru acnee este o metoda relativ noua  pe piata care vine in ajutorul tuturor celor care sufera de acnee si furunculi. Vaccinul poarta numele de vaccin stafilococic si este conceput special pentru tratamentul acneei si furunculilor.

Pentru cei mai curiosi care vor sa stie cum anume a fot creat acest vaccin, voi explica in cateva randuri in cele ce urmeaza: vaccinul stafilococic este o suspensie extrasa din mai multe tipuri de Staphylococus Epidarmis (tulpini care sunt bineinteles izolate din acnee si furuncui) care sunt inactivate prin cadura si formol. Vaccinul pentru acnee actioneaza imunizad antigenele tulpinilor de stafilococ . Cu alte cuvinte inlatura problema chiar de la sursa, lucru care va poate scapa de multe batai de cap, frustrari si timp pierdut!

Cum se administreaza vaccinul pentru acnee?

Vaccinul antiacneic se injeceaza subcutanat la un interval de aproxmativ 4 zile, cantitatea de vaccin marindu-se treptat astfel: primele 3 zile se administreaza cate 0.1, 0.2 si 0.3 ml de vaccin diluat in solutie salina, urmand ca ma apoi sa se ajunga pana la 0.8 – 1 ml de vaccin. Cam asta este doza maxima de vaccin recomandata, pentru care nu s-au inregistrat reactii adverse. In orice caz, dozajul scris de mine are doar caracter informativ deoarece medicul care vi-l prescrie va va da si programul precum dozajul de administrare.

Injectarea vaccinului se poate face de catre orice persoana care are dreptul de a face o injectie. Asadar, nu este nevoie sa va deplasati la medicul specialist doar pentru a va face injectia, aceasta putand fi facuta si de catre medicul de familie sau asistentele din cabinetul medicului de familie.

Contraindicatii vaccin pentru acnee

Vaccinul pentru acnee este contraindicat persoanelor care sufera de: tuberculoza, hemopatie, alergii, insuficienta hepatica sau diferite boli infectioase. Asigurati-va ca discutati toate aceste lucruri cu medicul dumneavoastra, inainte de a folosi vaccinul. De asemenea, cred ca nu este nevoie sa va mai spun ca vaccinul pentru acnee se ia DOAR cu acordul si la recomandarea medicului specialist, nu dupa ce cititi voi diverse informatii pe internet si il cumparati pe sub mana de la cine stie ce medic/farmacist. Este sanatatea voastra in joc!

Efecte secundare ale vaccinului pentru acnee

Nu s-au inregstrat efecte secundare majore, insa printre cele inregistrate putem aminti reactiile locale care constau in dureri usoare, rosata si infiltratie si reactiile generale care constau in ascensiune termica si curbatura. In oricare din cazuri mergeti imediat la medicul care v-a prescris vaccinul pentru a primi indicatiile necesare si un eventual tratament daca este cazul.

41 pareri despre Vaccin pentru acnee
 1. Galina
 2. Anca
 3. alexandru sanda
 4. Razvan
 5. Sanda
 6. Bianca
 7. Chirila Anca
 8. ana
 9. Chirila Anca
 10. Oana F
 11. AlinaP
 12. alexandra
 13. Diana
 14. alexandra
 15. alexandra
 16. AlinaP
 17. Alexsia
 18. alexandra
 19. alexandra
 20. FataCuAcnee
 21. Andreea
 22. Luciana
 23. Mariana
 24. Chirila Anca
 25. Mirciuc
 26. alexlex
 27. Andy
 28. Chira
 29. Atisss
 30. Alina Radu
 31. Elisabet
 32. Kassandra
 33. Daniela Costea
 34. Paula
 35. Danteluta
 36. Teodora B.
 37. Cora
 38. cristina
 39. Cata
 40. Alexandra M.
 41. Diana