Zineryt – solutie impotriva acneei

Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente pentru acnee pe care medicii dermatologi il recomanda frecvent alaturi de Skinoren si in unele cazuri Roaccutane. Vom vorbi in continuare despre proprietatile pe care le are Zineryt asupra pielii afectate de acnee, in ce conditii se foloseste si mai ales cum se foloseste. De asemenea vom discuta si despre contraindicatii si posibile efecte adverse pentru a evita eventuale situatii neplacute.

Ce este Zineryt?

zyneritEi bine, Zineryt este un produs marca Yamanouchi (Olanda) foarte renumit pentru efectele sale impotriva acneei. Se gaseste in orice farmacie, insa se elibereaza doar pe baza de reteta, reteta care o puteti obtine de la medicul de familie sau de la un dermatolog si chiar recomand sa il folositi doar la recomandarea medicului.

Dupa ce achizitionati o cutie de Zynerit, veti observa doua tuburi din care unul este cu un fel de praf iar celalat contine o solutie. Cititi cu atentie prospectul medicamentului si amestecati cele doua tuburi intocmai cum este indicat acolo.

Ingredientele acestui medicament sunt: eritromicina, acetat de zinc, alcool si diizopropilsebacat. Probabil ati auzit pana acum de eritromicina, ea are un efect foarte puterrnic si actioneaza impotriva bacteriilor care stau la baza acneei, iar impreuna cu zincul prezent in Zineryt, pielea dumneavoastra va fi dezinfectata iar cantitatea de sebum va scadea considerabil.

Dupa ce tuburile de mai sus sunt amestecate, veti obtine un lichid fara culoarea care miroase a alcool  si are un gust amar (aveti grija sa nu dati cu limba sau sa nu va sarute cineva pe obraz dupa ce aplicati aceasta solutie). Flaconul de Zineryt are un fel de tampon in capat care va va ajuta sa il aplicati.

Cum si cand se aplica Zineryt?

Dupa cum puteti citi si pe prospectul sau, Zineryt se aplica de doua ori pe zi (de preferat dimineata si seara). In cazul in care obisnuiti sa folositi machiajul, aplicati solutia inainte de machiaj, deoarece dupa ce se usuca aceasta va deveni incolora.

Efectele acestui medicament apar cam dupa 9 -12 saptamani de aplicare regulata. Daca in 12 saptamani nu observati nici o ameliorare, consultati medicul dermatolog in vederea prescrierii unui nou timp de medicament.

Ce efecte secundare are Zynerit?

Nu s-au inregistrat efecte secundare grave in urma folosirii acestui medicament insa trebuie sa specificam ca pot sa apara usoare senzatii de arsura si inrosire a pielii. In cazul in care observati efecte secundare mai puternice opriti imediat tratamentul si mergeti la medicul dermatolog sau la farmacist.

De asemenea, pe toata durata tratamentului cu Zineryt este recomandat sa respectati regulile de baza pentru tratamentul acneei si OBLIGATORIU sa respectati intocmai indicatiile date de medicul dermatolog.


Te-a ajutat Zineryt in tratamentul acneei?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

 

43 pareri despre Zineryt – solutie impotriva acneei
 1. Mary
 2. septy
 3. cristina
 4. ana
 5. Andreea
 6. Andreea
 7. Anda
 8. Anca
 9. Roxana
 10. mamica
 11. alexandra
 12. AngC
 13. Socolet
 14. Daniela Arabu
 15. Ramona Chiolhan
 16. Aldesica Manea
 17. Cristina Criss
 18. diaconescu jr.
 19. Felicia Popa
 20. Elena Jar
 21. Trompa Maximeasa
 22. Valentin Pohoata
 23. Alina Sparhat
 24. Soricel
 25. Carina
 26. sakira
 27. bart
 28. fratica
 29. ionel
 30. anca
 31. izabel
 32. diana amariei
 33. luminita
 34. jder
 35. kayla
 36. meli
 37. vultur elena
 38. Cineva
 39. Fiona
 40. Sorina
 41. Vale
 42. Zidaru'
 43. Julieta