Acneol Prop

Acneol Prop este o lotiune recomandata pentru tratamentul acneei juvenile in care propolisul este cel mai important ingredient. Acneol Prop actioneaza asupra pielii ca un dezinfectant foarte eficient dar si ca un cicatrizant si este un real ajutor in tratamentul acneei. Sfatul meu personal, este ca Acneol Prop ar trebui folosit doar in cazurile de acnee usoara, care credeti ca se poate trata acasa. In cazul in care acneea dumneavoastra este mai veche si / sau este severa este recomandat sa va consultati cu un medic dermatologic si sa ii spuneti ca ati dori sa incercati Acneol Prop.

Ingrediente Acneol Prop

Dupa cum am spus la inceput, principalul ingredient din Acneol Prop este propolisul, o substanta miraculoasa produsa de albine. De asemenea, pe langa propolis Acneol Prop mai contine si acid salcilic, alcool etilic si glicerina, fiecare dintre acestea avand un rol important in dezinfectarea, cicatrizarea si tonifierea tenului. Lotiunea, va usca putin tenul, deci daca aveti tenul uscat este recomandat sa folositi o crema hiratanta recomandata tipului dumneavoastra de ten.

Administrare Acneol Prop

Administrarea lotiunii este destul de simpla, curatati-va fata cu cateva minute intainte (puteti folosi o lotiune demachianta sau va puteti spala cu apa calduta), apoi tamponati zonele afectate de acnee cu ajutorul unei dischete demachiante sau a unui tampon de vata.Faceti acest lucru de 2 – 3 ori pe zi, timp de cateva luni. Nu va asteptati sa aveti rezultate din primele zile, deoarece acneea nu este o afectiune ce poate fi tratata foarte repede.

Acneol Prop se gaseste in farmacii la un pret de aproximativ 15 lei.

Contraindicatii Acneol Prop

  • Nu s-au obsevat efecte secundare, insa dupa cum am spus este posibil sa va usuce putin tenul, motiv pentru care puteti folosi o crema hidratanta.
  • Evitati contactul cu ochii, iar daca se intampla clatiti cu apa din abundenta. Daca iritatia persista mergeti la medic.
  • Aveti grija sa folositi lotiunea pana la data expirarii notata pe ambalaj.

2 comentarii la „Acneol Prop”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.