Am inceput tratamentul cu Isotretinoin. Sfaturi pls!

Astazi este prima zi de tratament cu Aknenormin (numele de brand german al Isotretinoin-ului de la noi) și sunt foarte ingrijorata in legatura cu efectele secundare despre care am tot citit pe Internet. Eu sunt pe o doză relativ mică (20 mg pe zi), timp de 6 luni si dermatologul de aici mi-a spus eu nu trebuie să fiu îngrijorata de efectele secundare deoarece ele apar doar la dojaze mari.

Cu toate acestea, mi-ar plăcea dacă există cineva care m-ar putea ajuta cu cateva sfaturi cu privire la administrare de hepatoprotectoare sau ceva ce ati folosit voi, doar sa fiu sigura si linistita. De asemenea, niste recomandari de creme hidratante decente as aprecia enorm. Deja simt pielea uscata în unele zone (probabil datorita faptului ca apa este „grea” în orașul meu).

Eu locuiesc in Berlin, Germania in perioada asta, asa ca ar fi minunat dacă mi-ati putea recomanda niste produse care se gasesc la nivel international/european sau care macar le pot comanda aici de pe net. Știu o mulțime de oameni au succes cu Skinoren dar, din păcate, n-am văzut-o pe aici prin magazine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.