Autovaccin Acnee de la Institutul Cantacuzino

Buna seara,
Stiu ca sunt deschise foarte multe subiecte legate de tratamente pentru acnee, insa din pacate eu nu am gasit nici unul legat despre acest autovaccin de acnee ce se fabrica la Institutul Cantacuzino si as dori sa aflu mai multe informatii despre el.

Inainte de toate precizez ca nu ma (mai) intereseaza nici un alt tratament minune, deoarece le-am incercat pe toate. Am bagat si naturiste si cosmetice, si farmaceutice si Roaccutane si tot ce mi-au dat medicii in ultimii 4 ani 🙂

Recent am auzit de acest autovaccin care se face la Institutul Cantacuzino din Bucuresti si datorita faptului ca pare ceva real (adica se iau probe, se fac analize si toate cele) as dori sa il incerc deoarece pare a fi solutia pe care o astept de atatia ani!

Cateva din intrebarile mele sunt:

1) Cate vaccinuri va trebui sa fac in total? Din cate am inteles se fac mai multe, dar nu stiu cate.
2) Eu nu sunt din Bucuresti si este cam costisitor sa vin de 2 ori pe saptamana. S-ar putea cumva sa le iau pe toate o data si sa le fac acasa?
3) Cat de sigur este pana la urma si acest autovaccin pentru acnee?

5 comentarii la „Autovaccin Acnee de la Institutul Cantacuzino”

 1. Sora mea a scapat de acnee cu vaccinul de la Cantacuzino.

  Mergi cu incredere la ei. Daca ai intrebari, cauta pagina lor, ia numarul de telefon de acolo si suna-i.

  Răspunde
 2. Salut,
  Si eu am mers la Cantacuzino dupa prima vizita la dermatolog care a suspectat a fi un stafilococ de vina. Am complet de acnee, ma rog de o parte din ea deoarece inca mai aveam cosulete rosii. Am mers din nou la dermatolog si mi-a dat vreo 3 luni de tratament cu Sotret si cateva produse cosmetice care nu le mai stiu numele. Erau chestii de curatare doar, no big deal.

  Cat de mult a ajutat autovaccinul de la cantacuzino nu stiu, insa cert este ca am scapat de acnee 🙂

  Sa raspund si la intrebarile tale:
  1) 20 au fost in cazul meu. Cam in jurul a 20 de fiole vor fi si la tine cel mai probabil.
  2) Le poti face fara probleme. Iei cutia, o tii la frigider si mergi la o asistenta medicala sau ceva sa ti le faca.
  3) Mie nu mi-a garantat nimeni nimic. Doamnele de la institut mi-au spus ca cei mai multi pacienti se vindeca cu vaccinul si tratament medicamentos in paralel, altii se vindeca doar cu vaccinul insa la altii recidiveaza si fac aceasta autoimunizare de 2 ori pe an timp de cativa ani. Concluzia: sunt sanse foarte mari sa scapi de acnee cu acest vaccin, dar nu este nimic garantat!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.