Benzamycin Gel

Benzamycin este un gel topic compus din 5% Benzonil Peroxid si 3% erythromicina. Produs de Laboratoarele acnee – benzamycinDermik, scopul principal este lupta cu acneea. Este un medicament pentru care aveti nevoie de prescriptie medicala.

Benzamycin este recomandat in tratamentul formelor medii sau grave ale acneei.  Are rezultate foarte buna de la primele aplicari. Totusi rezultate multumitoare se obtin in cateva luni de la inceperea tratamentului.

BenzamycinEfecte adverse Benzamycin:

Uscarea tenului, intepaturi, roseata, urticarie.
Utilizarea recomandata a benzamycin-ului este de 2 ori pe zi, dimineata si seara, sau cum este prescris de doctor. Zona afectata de acnee trebuie sa fie spalata, clatita si uscata (cu delicatete) inainte de aplicarea gelului. Este recomandata si folosirea unei creme hidratante necomedonice in conjuncite cu Benzamycin.

Atentie: Benzamycin-ul este un produs pe care-l preparati cand il utilizati prima data, folosind elementele componente continute in cutia cumparata din farmacie. Dupa preparare, Benzamycin-ul trebuie tinut in frigider si folosit in maximum trei luni de la preparare.

Acesta va poate inalbi hainele, prosoapele sau orice alte textile cu care intra in contat la fel ca si unu din componentele sale Benzonil Peroxid – Brevoxyl. Spalati-va pe maini dupa folosire si bineinteles, evitati contactul cu ochii.

9 comentarii la „Benzamycin Gel”

 1. Din cate stiu eu Benzamycin este un medicament foate popular in UK. Nu-mi aduc aminte sa il fi vazut pe aici.

  Doar daca il aduce cineva insa aveti grija din ce surse cumparati deoarece nu sunt toate tocmai de incredere. Ce e din farmacie sau chiar magazin de cosmatice e sfant 🙂

  Răspunde
 2. Nu se gaseste la noi.
  Prin 2012 l-am cautat si eu de am inebunit. Nu este nicaieri la farmaciile din Romania.

  Totusi nu se da pe reteta si se poate comanda din strainatate. Mie mi-a fost frica sa il comand sa nu iau cine stie ce tepe si am zis pas la varianta asta 🙂

  Răspunde
 3. A vazut cineva acest gel in farmaciile de la noi?

  Imi aduc aminte ca si eu l-am cautat intr-o perioada si nu l-am gasit insa l-am gasit pe foarte multe magazine straine unde culmea il trimeteau fara reteta medicala.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.