Brevoxyl a aparut din nou in farmacii (2013)

Probabil multi dintre voi au fost afectati de disparitia cremei Brevoxyl de pe piata, disparitie care a durat cateva luni bune. Din fericire, undeva prin luna august crema Brevoxyl a fost din nou reintrodusa pe piata si se gaseste in majoritatea oraselor mari dar incetul cu incetul cu siguranta va fi disponibila si in farmaciile mici sau in orasele mici, deoarece cererea este foarte mare si este in avantajul lor sa o aduca.

Haideti sa venim in ajutorul celor care nu stiu acest lucru sa continuam aici lista cu farmaciile si orasele unde se gaseste Brevoxyl, lista pe care am inceput-o aici insa discutiile sunt mult prea amestecate.

Rugaminte: va rog postati doar locatiile in care stiti sigur ca se gaseste crema Brevoxyl si nu spamati sectiunea de comentarii cu linkurile magazinelor voastre daca nu aveti acest produs pe stoc. Multumesc pentru intelegere!

7 comentarii la „Brevoxyl a aparut din nou in farmacii (2013)”

  1. Acum se gaseste cam la toate farmaciile.
    Totusi nu imi pot da seama de ce s-a facut atata zarva ca nu se gasea brevoxyl. La mine nu a dat nici un fel de rezulatte, mult mai bun a fost skinoren 🙂

    Răspunde
  2. In Iasi este la farmacia Dona si la Sensi
    Din cate am inteles de la ei stocul este limitat cel putin acum la inceput, deci probabil se va epuiza destul de repede. Succes!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.