Dermatolog GĂDIUŢĂ MIRELA DANA

Sa nu se mai planga nimeni ca Brasovul duce lipsa de dermatologi buni 🙂 Dr. GĂDIUŢĂ MIRELA DANA este unul dintre medicii dermatologi din Brasov care ne-a fost recomandata in nenumarate randuri de catre cititorii blogului. Adresa: BRASOV, Mihail KOGALNICEANU, NR 14, BL 1K sau Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov pe Str Calea Bucuresti … Read more

Dr. Jian Mihaela Anca – Dermatolog Brasov

Dr. Jian Mihaela AncaDr. Jian Mihaela Anca a absolvit facultatea de medicina si farmacieIuliu Hatieganu din Cluj, a facut rezidentiatul in perioada 1996 – 2000, iar din anul 2005 a devenit medic dermatolog primar. “Palmaresul” arata destul de bine, daca sunteti interesati de mai multe informatii le gasiti pe pagina dumneaei de facebook.

Dr. Jian Mihaela Anca este un medic dermatolog foarte indragit care ne-a fost recomandata de foarte multi fosti pacienti pentru lista dermatologilor buni din Brasov.  Foarte multe persoane care au ramas cu cicatrici in urma acneei, au ales sa faca peeling chimic sau cu laser la Dr. Jian Mihaela Anca si au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute.

Tot pe pagina de facebook (siteul cabinetului cel putin momentan vad ca nu este functional) veti putea gasi lista cu servicii oferite, informatii legate despre activitatea pe plan profesional si nu in ultimul rand foarte multe pareri si multumiri ale pacientilor. In continuare, daca ati trecut prin cabinetul doamnei dr. Jian Mihaela, va invit sa scrieti intr-un comentariu cateva pareri si impresii.

Read more

Dr. Sanda Vaida

Dr. Sanda Vaida este recomandarea saptamanii in categoria dermatolog Brasov, fiind unul dintre cei mai apreciati medici dermatologi din Brasov.  Dr. Vaida Sanda este medic primar dermato-venerolog si dermato-estetic si poate fi gasita in Policlinica Astra.

Gama de servicii dermatologice oferite este foarte variata insa noi o recomandam aici pentru experienta sa in tratamentul acneei si datorita faptului ca am primit destul de multe solicitari din partea pacientilor sa o punem in categoria medicilor dermatologi de top din Brasov.

Read more

Dr. Oanta Alexandru

Telefon: Strada ZIZINULUI, Numarul. 40 Bloc. 31 Apartament 2 Adresa: 0268-333 825 Nume Clinica: DermaMed Dr. Oanta Alexandru este unul din dermatologii cei mai renumit si apreciati din Brasov. Il puteti gasi la clinica DermaMed, unde profeseaza impreuna cu Dr. Irimie Marius. Am avut ocazia sa discut cu foarte multe persoane care le-au fost paciente … Read more