Medici Dermatologi Arcadia Iasi

Arcadia, este una dintre cele mai mari si renumite clinici private din Moldova. Pe partea de dermatologie, echipa este formata din medici foarte bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniu dar si aparatura de ultima generatie. Echipa de medici dermatologi Arcadia: Dr. Mirela Sanda Cherciu Dr. Adelina Batog Dr. Claudia Artenie Dr. Petronela Cozma … Read more

Dr. Niculescu Alexandru – Niculescu Derma

Niculescu Derma este un cabinet privat de dermatologie unde puteti beneficia de tratamente din domeniul dermato-venerologiei. Cabinetul are contract cu casa de sanatate, putand oferi astfel consultatii gratuite daca mergeti cu trimitere de la medicul de familie, deci puteti scapa astfel de cozile interminabile si celelalte aspecte neplacute din policlinicile de stat. De asemenea, conform … Read more

Dermatologie Arcadia Iasi

Buna dimineata, As dori sa merg la Arcadia (in Iasi) la un control dermatologic deoarece au inceput sa-mi iese cosuri pe fata si pe spate si la varsta mea (27 de ani) nu cred ca este chair normal. Daca stie cineva si imi poate recomanda un dermatolog bun de la Arcadia la care as putea … Read more

Dr. Luminita Branisteanu ProfesMed

ProfesMed este o clinica de renume situata chiar in centrul Iasului ce ofera o gama foarte variata de servicii din diferite ramuri, dermatologia si endocrinologia fiind cele pentru care noi o recomandam.

Doamna Dr.Luminita Branisteanu este dermatologul clinicii, o persoana deosebita si un medic foarte bine pregatatit si experimentat. Chiar fata care ne-a recomandat-o pentru prezentare pe site a folosit o exprimare de genul: “este o doamna batranica, foarte amabila dar si foarte experimentata mai ales pe probleme ce tin de acnee”.

Read more

Clinica dermatologie Roderma Iasi

Roderma este unul dintre primele clinici de dermatologie estetica din judetul Iasi si este formata dintr-o echipa de medici profesionisti in care va puteti pune increderea atunci cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra.

Roderma ofera o gama foarte variata de servicii ce includ: dermatologie, chirurgie plastica, urologie, ginecologie, endocrinologie, pediatrie, kinetoterapie, chirurgie vascular si plastica. In acest articol vom vorbi doar despre sectia „dermatologie” si in mod special despre medicii pe care ii puteti intalni acolo (banuiesc ca de asta ati ajuns sa cititi acest articol, nu?

1. Profesor Doctor Anca Zbranca-Aghinitei

Un medic exceptional atat din punct de vedere al profesionalismului si dedicatiei cat si ca om, cum se spune in popor. Una dintre cele mai bune prietene ale mele i-a fost pacienta si a ajutat-o enorm atunci cand credea ca nu mai este nici o sansa de salvare pentru ea. Este foarte important ca un medic, indiferent de specializarea sa sa fie si un mic psiholog pentru a ajuta pacientii sa treaca peste anumite bariere de natura psihologica si sa fie capabili sa invinga boala de care sufera.

Read more

Medic Dermatolog Chiriac Anca

Adresa: Str. Hatman Sendrea, nr. 2
Contact: 0232251725 / 0332808707

Dr. Chiriac Anca este un medic dermatolog foarte renumit din Iasi, fiind specializata in dermato-venerologie. Este doctor in stiinte medicale si ofera o gama foarte larga de servicii atat la cabinet cat si la domiciliul pacientului in cazurile in care acest lucru este posibil.

Unul dintre serviciile oferite pentru care Dr. Chiriac Anca a primit recomandari de-a lungul timpului, motiv pentru care ne-am decis sa o recomandam

Read more

Cabinetele Medicale Mihalache

Adresa: Iasi, Str. Ignat Nr. 15
Telefon: 0232 246226 / 0745 392543

Cabinetele medicale Mihalache sunt printre cabinetele de dermatologie de top din Judetul Iasi. Ofera servicii medicale de o calitate exceptionala in aria dermato-venerologie dar si in medicina interna. De asemenea trebuie sa specificam faptul ca la Cabinetele Medicale Mihalache veti beneficia de aparatura de ultima generatie care fara indoiala va conduce la un diagonstic si tratament cat mai precis.

Medicii cu care va veti intalni la acest cabinet de dermatologie din Iasi sunt Mihalache Dorin care se ocupa de Dermato-Venerologie si Mihalache Vasilica Luminita care se ocupa de Medicina Interna.

Read more