Cabinet Dermabraziune Iasi

Hei, buna,
Stiti vreun cabinet bun in Iasi la care sa pot face o dermabraziune cu diamante?
Am scapat de ceva timp de acnee insa mi-au ramas mai multe puncte albe, negre si niste umflaturi mici sub piele.

Dermatologul la care am fost mi-a spus ca trebuie sa fac o demrabraziune pentru a-mi „curata” fata de ele, de fapt mi-a dat de inteles ca dermabraziunea ar fi cam singura solutie pe care o am in acest moment sa pot scapa de cicatricile post acneice.

Sincer, mi-e putin frica sa merg la un cabinet „no name” sa fac un astfel de tratament. Pe langa faptul ca mi-e frica sa nu imi faca mai rau, imi e frica si sa nu pierd banii, deoarece costa destul de mult din cate am vazut.
Asadar, va rog, daca stiti un loc bun, scrieti-mi aici.
Multumesc!

4 comentarii la „Cabinet Dermabraziune Iasi”

 1. Ai mai fost pana la urma? Unde?

  Trebuie a fac si eu o dermabraiune si nu stiu unde sa merg ca sunt mai multe cabiente si nu prea ma incredere sa merg asa pe incercate ca din cate am inteles costa si destul de mult 🙂

  Răspunde
 2. si eu caut de ceva timp un cabinet bun in iasi unde sa fac o dermabraziune cu diamante.

  am avut cateva incercari dar am ramas foarte dezamagita atat de servicii cat si de profesionalismul fetelor 🙂

  Răspunde
 3. Eu am facut la L’egoiste la recomandarea unei prietene care a fost la ei cu ceva timp inainte. Am fost foarte multumita.

  Preturile sunt decente pentru majoritatea serviciilor din catalogul lor insa nu e vorba de asta, dar chiar stiu ce fac oamenii.

  Mi-a mai placut ca mi-a fost explicata fiecare etapa, adica stiam intotdeauna ce imi face si pentru ce anumite imi face chestia respectiva.

  Mai sunt si alte saloane bune in Iasi unde poti face dermabraziune. Vezi si tu si alege ce ti se pare mai ok ca raport calitate / pret si bineinteles recomandari 🙂

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.