Care este cel mai bun dermatolog din Bucuresti?

Buna tuturor.

Sufar de acnee de aproape 3 ani. Am mers la cam toti dermatologii din oras la mine (sunt din Constanta), de mai multe ori si nu m-a ajutat nimeni cu o solutie care sa functioneze mai mult de cateva luni.

As dori sa vin in Bucuresti deoarece capitala are cam cei mai buni medici din toate domeniile. Problema este ca la o cautare pe net am gasit atat de multi incat nu stiu la care sa merg.

Cei din Buc, imi puteti spune cam care ar fi cei mai buni medici dermatologi?

Multumesc anticipat si sanatate multa tuturor!

11 comentarii la „Care este cel mai bun dermatolog din Bucuresti?”

 1. tu poti sa pui ce vrei dar cand vezi ca aceeasi persoana posteaza 10001010 recomandari pe 101010 bloguri crede-ma ca este ceva suspect, chiar foarte suspect 😉 noi ar trebuie sa ne ajutam intre noi cu sfaturi si recomandari reale nu sa ne promovam rudele sau mai stiu eu ce 😉

  Răspunde
 2. Eu nu am spus ca nu l-am recomandat, ba dimpotrivă…si o sa recomand ori de cate ori am ocazia, cum fac si cu alti medici la care am ajuns( ginecolog, endocrinolog, etc)nu stiu ce ti se pare anormal…daca pe acest blog voi nu permiteti decat ce vreti voi, ok, go for it…inseamna ca mi-am format o părere gresita despre blogul asta

  Răspunde
 3. Lovin, recomand pe cine vreau, daca consider ca e un dr bun…cat despre bloguri nu intru decat pe vreo 3, care sunt bine structurate si ofera informații corecte…deci despre ce vorbim?!

  Răspunde
 4. Mergi la dr Forsea.
  Unul dintre cei mai bun dermatologi pe care am avut ocazia sa-i intalnesc vreodata. Profesionist, experimentat si un om oarte bun.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.