Cat costa a 2a consultatie la dermatolog?

Am si eu o intrebare in legatura cu tarifele practicate de dermatologi. Sa spunem ca la dermatologul la care merg eu o consultatie costa 100 de lei. Dermatologul imi va da un tratament si ma va chema la el dupa 1 luna sa spunem sa vada cam ce rezultate a dat respectivul tratament.

La urmatoarea consultatie adica la control, cati bani imi va cere? Va trebui sa platesc pretul intreg al consultatiei sau doar jumatate?

6 comentarii la „Cat costa a 2a consultatie la dermatolog?”

 1. A 2a consultatie probabil te va costa 50 sau 60 de lei.

  Depinde de dermatolog acum insa majoritatea la a 2a consultatie adica la control, cer jumatate din pretul consultatiei normale.

  Răspunde
 2. BUNA
  as vrea sa imi recomandati un medic dermatolog mai bun.am probleme cu acneele..mi sa spus despre un cabinet viz a vii de corpul D al facultatii AL.I.CUZA in copou..multumesc

  Răspunde
 3. Eu imi aduc aminte ca plateam 150 pe consultatie si 80 lei pe control. Deci controlul ma costa aproape jumatate din pretul consultatiei.

  Depinde acum de medic si clinica. Fiecare cu tarifele sale 🙂

  Răspunde
 4. Cum a spus si Diana, depinde de cabinet. Cel mai bine e ca atunci cand te hotarasti sa mergi la un cabinet anume sa intrebi despre asta inainte sa faci programarea.

  Cei mai multi fac intre 30 – 50% reducere la control, lucru care mi se pare absolut normal.

  Răspunde
 5. Depinde de politica fiecarui cabinet. O parte din ele ofera reduceri pentru revinirea la consultatie altele nu.

  Din cate am vazut eu reducerile sunt undeva in jur de 30%. Nu stiu cabinete care sa aiba jumatate de pret pentru consultatie.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.