Cat costa o consultatie la dermatolog in Timisoara?

Ce tarife au deramtologii din Timisoara?
Sunt aici la facultate, nu cunosc orasul foarte bine si nu am nici cea mai mica idee cum sunt cu preturile pe la doctori. As dori sa merg la un consult dermatologic la un medic bun sa vad ce e cu acneea asta ca m-am saturat de ea.

Imi puteti recomanda cu ocazia asta si un medic dermatolog din Timisoara?
Multuemsc.

4 comentarii la „Cat costa o consultatie la dermatolog in Timisoara?”

 1. Buna Elena,
  Pot fi mai multe cauze incepand de la chestii care nu prezinta nici un risc pana la chestii urate sa spun asa. Nu vreau sa te sperii dar in acelasi timp nici sa-ti spun ca totul este in regula.

  Mergi la un medic dermatolog pentru o consultatie, in urma caruia iti va da un diagnostic clar si eventual un tratament. Situatia ta este putin prea delicata sa poti cere sfaturi pe net, fara un consult medical.

  Toate cele bune,
  Diana R.

  Răspunde
 2. Ma numesc elena am 34 ani,si am niste pete pe fata maronii,de aproape 5 ani de la soare ,am folosit crème cu protectie solara,30-50acum cand es afara din casa si stau mai mult la aer mi sau antins mai mult si tot apar,si ma anrosesc si ard de ma ustura fata,si o simt prea uscata si mi-a esit niste riduri pe la ochi,nustiu ce sa mai fac,pentru mine este un chin,cand ma uit an oglinda,va rog ce pot sa fac.va multumesc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.