Cel mai bun dermatolog de la Sf. Spiridon Iasi

Buna,

Luni merg dupa o trimitere la medicul dermatolog la policlinica Sf. Spiridon din Iasi. Pe siteul policlinicii am gasit urmatorii medici dermatologi:

Marca Nume Prenume Functia
 4.937  Vasilca  S. Adrian – Florin  MEDIC PRIMAR
 4.946  Dobre  D. Corneliu  MEDIC PRIMAR
 5.590  Nemtisor  T. Elena  MEDIC PRIMAR
 90.154  Conf. Gheuca – Solovastru  Laura  MEDIC PRIMAR – UMF – MEDIC SEF
 90.237  Conf. Branisteanu  Daciana – Elena  MEDIC PRIMAR – UMF
 90.238  Prof. Aghinitei Zbranca  Anca  MEDIC PRIMAR – UMF
 91.045  As. Univ. Stoleriu  Gabriela  MEDIC PRIMAR – UMF
 91.079  As. Univ. Statescu  Laura  MEDIC SPECIALIST – UMF
 91.080  As. Univ. Vata  Dan  MEDIC SPECIALIST – UMF

 

Nu am auzit nimic despre nici unul dintre ei, vad ca toti sunt medici primari si medici specialisti in dermatologie, insa totusi sunt confuza ca nu stiu la care sa merg. A fost cineva de aici la dermatologie la sf Spiridon? La cine ati fost? Pe cine imi recomandati?

Multumesc anticipat,

Carmen

 

 

19 comentarii la „Cel mai bun dermatolog de la Sf. Spiridon Iasi”

  • Nu cunosc pe nici unul din medicii din lista de mai sus, dar vreau sa fac public „competenta” specialistilor din ziua de azi. Nu am avut de-a lungul vietii multe probleme de sanatate, dar ca orice om am ajuns totusi si la cate un medic specialist. Dintre toti, dermatologii s-au dovedit cei mai incompetenti. Cu ani in urma nu erau in stare sa trateze nici matreata, darmite ceva mai complicat. Anul asta am fost la o specialista care m-a facut praf: la toate problemele mi-a dat un singur raspuns: astea-s probleme de batranete! nu exista tratament pentru dermatita seboreica, pentru pete, pentru negi … pentru nimic! Ca sunt batrana, stiu si fara sa-mi spuna „specialista”. Dar daca la 57 de ani nu pot fi tratata de nimic, inseamna ca trebuie sa ma rog sa nu ajung la 80? Poate ca sunt prea generoasa cu cetateanca in discutie, dar nu-i fac public numele in speranta ca, poate, isi ia inima-n dinti si mai invata cate ceva, ca dupa bani urla toti de parca ar darama munti!

   Răspunde
   • Nota 10 pentru comentariu. Nu e singurul medic cu asemenea capacitati. Ar trebui, totusi, deconspirata. Altfel, va tot incasa bani pentru nimic si de la alti pacienti.

    Răspunde
 1. Eu o recomand pe dr Artenie Claudia . Ea m-a ajutat sa vindec acneea si cicatricile de pe fata. Da consultatii la Prolife si la Arcadia.E o profesionista.

  Răspunde
 2. Cel mai incompetent medic dermatolog este dr. Solovostru Laura. Am dat 200 de lei in 5 minute si mi-a dat o crema pt copil care a arso toata. Nu vorbeste, nu raspunde la intrebari este execrabila. Doamna dr. Taranu de la sp. cfr este un om inainte de toate, o doamna si nu in cele din urma un medic extraordinar. Ea ne-a scos din belele tot timpul. Fugiti cat puteti de dr. Solovostru!!!!

  Răspunde
 3. De cand il cunosc pe D-nul Doctor Traian Dobre nu am de gand sa mai merg la altcineva..E un tip extraordinar ,de caracter si foarte bun in tratamentele ce mi le-a dat.Felicitari D-nule Doctor!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 4. Feriți-vă de Dr. Solovastru nu este medic!! Caracterul dumneaei lăsa de dorit, iti cere bani pe Consultație doar ca intri 2 min in cabinet, fără sa te lămurească sau sa se lămurească ea iti baga pe gât 2-3 creme minim pe care le si distribuie, bineînțeles ca una din creme e Avene!!! Pe care le-am refuzat!
  Cu toate acestea am plătit 200 lei in 5 min din care 2 min am vb cu ea si nu azis nimic!!!
  Nu am nici o intentie de a o discredita, dar sincer am plecat cu un gust amar, fără sa stiu ce am, si fără bani!!!

  Răspunde
 5. Cu dna dr. Brainisteanu Daciana Elena am avut o experienta foarte frumoasa acum cativa ani buni.

  Daca intre timp nu si-a schimbat comportamentul si atitudinea fata de pacienti ti-o recomand cu cea mai mare caldura 😉

  Răspunde
 6. zbranca e un medic foarte bun. pacat ca are cam multe figuri si are aerele alea de superioritate dar in fond e un medic bun care stie sa iti dea un tratament.

  mie chiar daca nu mi-a placut deloc cum s-a comportat cu mine, daca ar fi sa merg as merge tot la ea deoarece e singura care mi-a dat un tratament bun 🙂

  Răspunde
 7. Ocoliti-o pe madam conferentiar dr.Solovastru, care nu stie cum sa te jacmaneasca de bani la cabinetul dansei particular Lauderma ! RUSINE dna Conferentiar !

  Răspunde
 8. Eu am fost la dr Zbranca insa la privat.
  Am fost multumit cum s-a ocupat de mine. Daca se comporta asa si cu pacientii care ii vin la Spiridon, ti-o recomand cu caldura 🙂

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.