Articles worth reading

Acnee: tratamente naturiste, care, functioneaza!

As prefera să nu vorbim “miracole”, ci  pur și simplu de tratamente care functioneza cu adevarat, si ce am testat

Roaccutane pret

Inainte de toate precizez ca Roaccutane se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala. Chiar daca „aveti voi pe cineva”

Tratamente naturiste pentru acnee

Fructele si legumele au fost intotdeauna la indemana omului si au fost folosite pentru a trata diverse afectiuni. Ei bine,

Cosuri pe barbie

Cosuri pe barbie

chat_bubble_outline 0 comments
shareShare this post

Barbia este una dintre zonele cel mai frecvent afectata de cosuri si acnee. Indiferent de varsta, indiferent ca vorbim despre barbati sau despre femei, barbia este una dintre zonele in care acneea apare cel mai adesea.

cosuri-barbieDe cele mai multe ori acneea pe barbie apare datorita obiceiului pe care foarte multi dintre noi il aveam de a sta cu barbia sprijinita in palma. Atunci cand stam in fata calculatorului, cand suntem la vreo conferinta plictisitoare, elevii si studentii cand sunt la ore obisnuiesc sa stea in aceasta pozitie, lucru care de cele mai multe ori va duce la aparitia acneei in zona respectiva.

Cum scapam de acneea de pe barbie?

In primul rand facem tot posibilul sa renuntam la obiceiul despre care vorbeam mai sus.

In paralel, tinand cont ca este foarte putin probabil sa existe vreo cauza hormonala, putem incerca un tratament local precum Zineryt, dar bineinteles, nu sunt excluse nici tratamentele naturiste cum ar fi cele mastile, sau daca vorbim despre cateva cosuri razlete, metoda cu usturoi.

Totusi, discutia cu un medic dermatolog (mergeti cu trimitere de la medicul de familie si este gratuit) nu ar trebui evitata, deoarece chiar daca cel mai probabil tratamentul este unul foarte simplu, experienta medicului isi va spune cuvantul si il va face mai usor si mai sigur.

shareShare this post
content_copyCategorized under

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Submit an answer

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.