Cum scap de cicatricile de la acnee?

4 comments

După ce am încercat toate produsele impotriva acneei de pe piață, am găsit un regim care într-adevăr a lucrat pentru mine. Se pare ca problema mea a fost mai mult din cauza dietei. Acum ca am scpat de acnee, am o alta problema care ma chinuie si anume niște cicatrici adânci care probabil le-am capatat datorita faptului ca am “rupt” o parte din cosuri.

Ce as putea face sa scap de aceste cicatirci? Ce optiuni am?

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Sanda Deleanu
  #1 Sanda Deleanu 1 mai, 2014, 19:48

  Foloseste o crema buna pentru cicatrici. Probabil, crema despre care iti zicea lore mai jos este asta https://acneea.info/pareri-crema-ivyss/

  Totusi daca cicatricile sunt prea mari sau vechi doar peelingul chimic si/sau tratamentul cu laser te mai poate scapa de cicatrici 🙂

  Reply this comment
 2. lore
  #2 lore 23 aprilie, 2014, 08:33

  Crema cu extract de cochilie de melc de la top shop pare foarte promitatoare 🙂

  Reply this comment
 3. Ancuta
  #3 Ancuta 7 martie, 2013, 23:28

  Fa cateva sedinte de peeling chimic. Peelingul este cam cea mai buna metoda a zilelor noastre pentru cicatricile post acneice.

  Reply this comment
 4. Chirila Anca
  #4 Chirila Anca Author 7 martie, 2013, 19:56

  Sfatul meu este sa pui aceasta intrebare unui medic dermatolog la o consultatie. Dupa ce iti investigheaza cicatricile iti va putea da un raspuns concret si eventual o optiune pentru tratament.

  Ca idee poti opta pentru un tratament cu laser, pentru o crema impotriva cicatricilor sau pentru un tratament de peeling chimic. Totul tine de gravitatea cicatricilor tale.

  Reply this comment

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.