Articles worth reading

Acneea – cauze si sfaturi pentru combaterea ei

Se spune ca acneea este frecvent intalnita la adolescenti dar apar din ce in ce mai multe persoane adulte care

Despre tratamentul acneei

Din păcate, multe cauze ale acneii nu sunt încă pe deplin clare. Se stie insa ca principala cauza este o

Despre peeling chimic

Tot mai multe persoane sunt interesate de peeling chimic, insa foarte putine dintre ele stiu ce presupune aceasta procedura, unde

Cupoane de reduceri pentru tratamentul acneei

Cupoane de reduceri pentru tratamentul acneei

chat_bubble_outline 0 comments
shareShare this post

Din ce in ce mai multe probleme cu acneea apar, atat la tinerii din ziua, dar si la persoanele expuse la medii mai putin curate de viata. Un exemplu elocvent in acest caz il reprezinta orasele mari din Romania, orase in care mediul industrial lucreaza la foc automat. In Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, oamenii sunt foarte expusi la interceptarea acneei, deoarece stilul de viata urbana alaturata lipsei de protectie impotriva unui mediu industrial foarte expus din cauza uzurilor morale si tehnice ale fabricilor. Altfel spus, toate prafurile si gazele emanate in procesul de lucru al marilor uzine industriale din Romania, provoaca fara doar si poate diverse tipuri de acnee.

Pentru aceasta exista insa si remedii pe care noi le numim naturiste, mai precis, remedii pe baza de alimente cat mai natural posibile, cum ar fi: fructele (doar cele cu un indice glicemic mai mic), produsele lactate (in special cele din lapte vegetal si chiar cereale; laptele animal nu este recomandat pentru persoanele care au acnee provocata de mediul in care lucreaza), produsele ce contin omega 3 (cum ar fi: uleiul de rapita sau semintele de in).

De asemenea pentru tratarea acneei exista si creme dermatologice sau chiar tratamente speciale, unele dintre ele naturiste, altele chiar cu ajutorul laserelor sau a ultrasunetelor.

Tratamentele pentru acnee sunt destul de costisitoare. Pe cale de consecinta, am cautat pe Internet un site care sa ne informeze cu privire la posibile reduceri pentru astfel de tratamente. Am gasit, este vorba de www.hallelujah.ro, un portal complex ce inglobeaza cupoane de reduceri pentru diverse categorii de interes. Ei bine, printre miile de oferte puse la dispozitie, am gasit vouchere de reducere special pentru tratamente impotriva acneei, fie la clinici private din Romania, fie chiar cu ajutorul cremelor dermatologice despre care am discutat si anterior.

Va recomandam sa cumparati si sa folositi cu incredere cupoane de reduceri online la servicii de infrumusetare de pe hallelujah.ro, deoarece aveti multe alternative prin care puteti scapa de acnee rapid, dar in acelasi timp si mult mai ieftin!

shareShare this post
folder_openAssigned tags
content_copyCategorized under

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Submit an answer

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.