Dermatolog Alexandru Tataru

11 comments

Adresa: Strada Victor Babes Numarul 10, Cluj-Napoca, Judetul Cluj

Telefon: 0744 175487

Prof. Dr. Alexandru Tataru este medic primar dermatologie-venerologie si este specializat pe dermatocosmetologie. Am decis sa ii dedic o pagina de in cadrul acestui blog in urma catorva recomandari pe care le-am primit pe email si cuvintelor frumoase pe care am avut ocazia sa le citesc pe diferite forumuri de la fosti pacienti.

Am rugamintea ca cei din Cluj care i-au fost pacienti si ajung aici sa ne descrie in cateva cuvinte experienta cu dumnealui, astfel incat eventuale persoane care doresc un dermatolog bun in Cluj sa poata trage o concluzie.

11 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Cristi
  #1 Cristi 20 mai, 2018, 07:30

  Buna ziua! Am avut o problema la un copil, iar dupa ce am perindat toti “doctorii” din Baia Mare si am cheltuit bani pe cele mai scumpe creme dl. doctor Tataru cu o crema banala de 30 RON a eliminat problema 7 ani. Acum pare sa recidiveze. Sper sa-l gasesc pe dl. Tataru sa ne scape de probleme. D-zeu sa-i dea sanatate!

  Reply this comment
 2. Marius
  #2 Marius 28 iunie, 2017, 10:01

  Cu parere de rau as vrea sa spun ca acest domn doctor este superficial. In medie o consultatie dureaza 8-10 minute, dansul dand niste explicatii puerile. In urma cu 4 ani am mai fost la dansul pt o problema insa atunci se punea altfel problema, a tratat totul cu seriozitate maxima. Se pare ca banul si rapiditatea castigului a inceput sa isi spuna cuvantul si aici.

  Reply this comment
 3. Rodica
  #3 Rodica 4 septembrie, 2015, 19:32

  Bună ziua,
  Este un profesionist desavarsit, un OM de mare valoare pentru medicina romaneasca, modest, numele sau rostit in Cluj inspira respectul tuturor cadre medicale si pacienti deopotriva. Am avut probleme dermatologice insa, urmare tratamentului recomandat de d-nul profesor, astazi pot vorbi la timpul trecut despre acestea. Mii de multumiri, cu deosebita consideratie si profund respect, o fosta pacienta.

  Reply this comment
 4. Rodica
  #4 Rodica 4 septembrie, 2015, 19:31

  Bună ziua,
  Este un profesionist desavarsit, un OM de mare valoare pentru medicina romaneasca, modest, numele sau rostit in Clujm inspira respectul tuturor cadre medicale si pacienti deopotriva. Am avut probleme dermatologice insa, urmare tratamentului recomandat de d-nul profesor, astazi pot vorbi la timpul trecut despre acestea. Mii de multumiri, cu deosebita consideratie si profund respect, o fosta pacienta.

  Reply this comment
 5. ionela
  #5 ionela 23 iunie, 2015, 09:28

  Buna ziua !

  Am avut o problema medicala ce nu a fost rezolvata dupa numeroase tratamente la diversi doctori in Cluj. Dl Dr Tataru a fost cel care mi-a dat un diagnostic corect si un tratament eficient. Este intradevar un profesionist in domeniul dermatologiei !

  Reply this comment
 6. Anonim
  #6 Anonim 17 septembrie, 2014, 09:45

  Dr Tataru Alexandru este un adevarat profesionist in dermatologie, un om deosebit, atent si foarte explicit in legatura cu diagnosticul si tratamentul pe care il stabileste. Ii multumesc pentru ca m-a tratat.

  Reply this comment
 7. Diana
  #7 Diana 30 mai, 2014, 12:30

  Buna ziua,
  Domnul doctor Tataru este un ff bun medic,
  mergeti cu incredere la dansul, este un om deosebit. Stie cum sa vorbeasca cu pacientii si sa ii linisteasca, este unul dintre cei mai optimisti si calmi oameni pe care i-am intalnit 🙂
  ii doresc multa multa sanatate si multumiri pt tot binele pe care il face atator oameni.

  Reply this comment
 8. Chirita
  #8 Chirita 3 decembrie, 2013, 11:36

  Tataru Alexandru m-a tratat de psoriazis.
  Asta se intampla dupa 2 ani de zile de chin cu aceasta boala. Este un profesionist desavarsit si un dermatolog care stie ce face. Il recomand tuturor!

  Reply this comment
 9. cioroiu cornel [constanta ]
  #9 cioroiu cornel [constanta ] 19 noiembrie, 2013, 20:53

  buna doresc si eu sa ma inscriu in asociatia bol. de psoriazis nu stiu cum sa fac am fb cornel cioroiu tomis ||| sant unul din miile de bolnavi de psoriazis va multumesc

  Reply this comment
 10. mihai
  #10 mihai 30 august, 2013, 17:01

  Dr. Tataru este un medic bun. Si eu am apelat la el acum cativa ani buni cu niste probleme. Locuiesc in Suceava si credeti-ma ca am fost la toti dermatologii de aici, am fost si in Iasi si in Bucuresti insa nimeni nu i-a dat de cap.

  Nu pot decat sa ii multumesc D-lui Tataru Alexandru si sa ii dea Dumnezeu multa sanatate.

  Reply this comment
 11. cerasela
  #11 cerasela 30 august, 2013, 12:41

  buna ziua ,sant din hunedoara , .Mare noroc am avut sa il intalnesc pe domn doctor ,altfel ne intorceam in hunedoara fara nici un rezultat. si cu mama mai bolnava decat era .I multumim din suflet ,este un om deosebit ,puteti apela cu incredere .

  Reply this comment

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.