Articles worth reading

Cremele non-grase sunt o gluma proasta…

Cremele non-grase sunt o notiune fara sens; multi producatori inseala consumatorii pentru a-si vinde produsele folosind aceasta notiune de crema

Acnezine

Acnezine este un sistem crema – medicament creat pentru tratarea tenului acneeic. Ce spun ei despre ei – citat aproximativ:

Spuma de curatare matifianta Vichy

Spuma de curatare matifianta de la Vichy este unul dintre produsele pe care medicii dermatologi il recomanda foarte des pentru

Dermatolog DR. COVACIU MARIANA

Dermatolog DR. COVACIU MARIANA

chat_bubble_outline 0 comments
shareShare this post

DR. COVACIU MARIANA este unul dintre cei mai cunoscuti medici dermatologi din Maramures. Ofera o gama foarte variata de servicii, printre care tratamente anti acneice si tratamente pentru tratarea cicatricilor precum peelingul chimic (usor, mediu sau profund) sau microdermobraziune.

Cateva servicii din lista:

  • Consultatii de specialitate dermato-venerologica pentru adulti si copii.
  • Tratamente specifice diverselor boli dermatologice (pansamente, infiltratii, etc).
  • Tratamente cu LASER atermic pentru grabirea vindecarii ranilor (ulcere atone), antialgic in zona zoster, stimularea creşterii parului în pelada, etc.
  • Radiochirurgie cu aparat de radiofrecventa Ellman Surgitron la 4Mhz pentru indepartarea tumoretelor de pe piele: nevi, veruci, papiloame, condiloame, etc.
  • Radiofrecventa pentru cauterizarea vaselor rosii de pe fata si corp: teleangiectazii, stelute vasculare, ”vase sparte”, hemangioame.

Adresa cabinetului si contact:

  • Adresa: Piata REVOLUŢIEI nr. 2, BAIA MARE, 430315, JUD. MARAMUREŞ (platoul din centrul nou cu statuia minerului, lânga staţia de autobuz)
  • Telefon: 0262-214 274
shareShare this post
content_copyCategorized under

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Submit an answer

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.