Dr. Aurelia Ionescu Dermato Byronia

Dr. Aurelia Ionescu este recomandarea noastra de saptamana aceasta in materie de medici dermatologi din Bucuresti. Poate fi gasita la clinica Dermato Byronia, iar orice detalii legate de preturi, consultatii sau tratamente le veti obtine telefonic de la personalul clinicii sau doamna doctor.

Specializari: dermato-venerologie, cosmetician-estetician, peeling chemic, restylane, botox, oncodermatologie si acupunctura. O parte din cititorii acneea.info au recomandat-o pentru peeling chimic si pentru experienta si profesionalismul de care a dat dovada in tratamentul acneei.

Intr-o perioada a lucrat la “Spitalul Clinic Colentina Bucuresti” Sectia de Dermato-Venerologie iar in momentul de fata o puteti gasi la cabinetul Dermato Byronia. Daca intre timp dupa postarea acestui articol aflati ca profeseaza si in cadrul altor clinici/cabinete, va rog scrieti-mi intr-un comentariu pentru a edita/corecta informatiile.

A absolvit:

 • Universitatea: UMF ‘Carol Davila’ Bucuresti
 • Facultatea: Medicina generala
 • Promotia: 1976

Domenii de interes profesional

 • Dermato-venerologie
 • Dermatopediatrie
 • Dermatochirurgie
 • Dermatopatologie
 • Dermato-oncologie
 • Medicina estetica
 • Acupunctura

2 comentarii la „Dr. Aurelia Ionescu Dermato Byronia”

 1. M-am confruntat pana de curand cu 2 probleme dermatologice dintre care una era chiar grava. Prima problema erau verucile, erau mici dar foarte multe. Alta problema era acneea si cicatricile ramase. Am fost de-a lungul anilor la o gramda de dermatologi si cosmeticiene. Nu ma asteptam la minuni, eram obisnuita cu tratamentele de „durata”. Am 30 de ani am acnee de la 16 ani…

  Pe scurt, dupa fazele de scos cosuri si creme de toate tipurile date pe fata si mers pe la dermatologi „celebrii” si foarte ocupati am ajuns, la recomandarea unei colege de servici la dna dr Ionescu Aurelia.

  Este medic primar, are cabinetul propriu in zona Piata Muncii, are experienta. (ma refer aici in special la dr tineri carora le lipseste scoala veche si experienta clinica).

  Bun, deci am facut la dansa 3 tratamente pentru acnee si cicatrici. Fata mea arata deja minunat, cicatricile sunt diminuate, nu mai am pustule si majoritatea punctelor negre au disparut. Tratamentul este foarte complet, foloseste numai produse naturale organice, foloseste microdermabraziune si ultrasunete. De curand a folosit un tratament nou, absolut spectaculos pentru cicatrici, cu rezultate vizibile de la prima sedinta (este un aparat multe ace minuscule).

  Fiecare tratament dureaza in jur de 2 ore…timp in care dansa iti face diferite proceduri cosmetice munceste, nu te lasa cu creme pe fata cum fac altii. Deci v-o recomand calduros.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.