Dr. Rodica Cosgarea

5 comments

Revenim iar in Cluj, de data aceasta cu o recomandare de medic dermatolog cu experienta in tratamentul acneei si nu numai. Desi experienta doamnei Dr. Rodica Cosgarea se intinde pe mai multe arii ale dermatologiei, noi aici o vom recomanda strict pentru cunostintele si experienta legata de tratamentul acneei.

Am primit in ultimele luni foarte multe emailuri si recomandari de la persoane care i-au fost pacienti si care au fost multumiti atat de modul in care s-a purtat cu ei cat si de tratamentul care le-a fost prescris si care i-a scapat de acnee.

 Dr. Rodica Cosgarea poate fi gasita in:

 • Spitalul Clinic. Judetean de Urgenta (Adresa: Strada Clinicilor nr. 3 – 5 , Cluj-Napoca, Cluj, Telefon: 592771 / 597852)
 • SC Cosgarea & Cosgarea SNC. Adresa: Strada Calea Dorobantilor nr. 5 ap. 4, Cluj-Napoca, Cluj

* Pentru consultatii in cadrul cabinetului privat, este indicat sa sunati inainte pentru o programare, eventuale intrebari legate de costul consultatiilor, program si disponibilitatea dumneaei.

Asteptam in continuare parerile voastre, ale celor care ati fost pacientii doamnei Cosgarea.

5 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Maria
  #1 Maria 22 ianuarie, 2020, 19:46

  Acelaș interes.

  Reply this comment
 2. Gabriela serstely
  #2 Gabriela serstely 30 septembrie, 2018, 02:27

  Buna seara asi dori o consultație cu doamna doctor Rodica Cosgaria și adresa privată unde o are mai exzat va rog mult !!!! Cît se poate de repede, este pt mama mea! Mulțumesc

  Reply this comment
 3. melena
  #3 melena 21 aprilie, 2014, 11:14

  cat e consultatia la dr rodica cosgarea in regim privat?

  Reply this comment
 4. dana maiu
  #4 dana maiu 5 ianuarie, 2014, 12:43

  Salut,
  Stie cineva cat costa o consultatie la dr. rodica cosgarea? Vreau sa merg si eu saptamana viitoare, poate, poate are un tratament si pentru mine 🙂

  Reply this comment
 5. mihaela ionesi
  #5 mihaela ionesi 5 noiembrie, 2013, 10:04

  Buna dimineata,
  Eu sunt din Sebes (AB) si ma lupt cu acneea de vreo 2 ani. Am incercat skinorenn, zineryt, retin-a si tot ce este omeneste posibil in materie de tratamente naturiste pentru acnee.

  As dori parerea unui specialist si ma gandesc serios sa merg la Dr. Cosgarea Rodica mai ales ca Clujul este foarte aproape de mine. Totusi, as dori sa intreb cateva lucruri pe cei care au fost:

  – care este pretul unei consultatii la Dr. Rodica Cosgarea?
  – care este pretul unui control (a 2a consultatie)
  – cum se comporta cu pacientii? (nu vreau sa imi dea flori sau sa imi zambeasca continuu, ci vreau doar sa ma trateze ca pe un om, un om care merge pentru ajutor la dumneaei).
  – credeti ca pot rezolva toata problema intr-o singura zi?

  Reply this comment

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.