Dr. Roxana Dumitrescu

Dr. Roxana Dumitrescu este medic primar  dermato venerolog inca din anul 2009, in anul 2005 a obtinut titlul de cercetator stiintific, iar din anul 2006 este membra a Academiei Europene de Dermato-Venerologie.

De-a lungul timpului Dr. Roxana Dumitrescu s-a facut foarte respectata si apreciata in randul pacientilor care au trecut prin cabinetul ei si mai mult de atat foarte multi dintre ei o recomanda ca fiind un medic dermatolog de exceptie. Cuvinte

Dr. Roxana Dumitrescu poate fi gasita in Spitalul Clinic de Dermato-Venerologie Prof. Dr. Scarlat Loghin la adresa: Calea Serban Voda nr. 216, Bucuresti.

3 comentarii la „Dr. Roxana Dumitrescu”

  1. Din puntul meu de vedere cea mai buna!!!! Cosmeticiana mea nu mi dadea șanse de vindecare a acceei agresive pe care o aveam si a semnelor lasate. A fost un tratament de durata dar dna dr m a vindecat si sunt foarte multumita de rezultat. Dupa 20 de ani am cautat o pt o problema cu o alergie, tratementul dat a functionat mănușă. Sunt din Râmnicu Vâlcea si niciun dr din orasul meu nu a reusit sa mi dea un tratement pt tratarea acelei alergii. Mergi cu încredere!!!!

    Răspunde
  2. A fost cineva la Dr Roxana Dumitrescu?
    Spuneti-mi si mie va rog cum se comporta cu pacientii si daca se poate cat costa o consultatie.

    Vreau sa merg saptamana viitoare la dermatolog, am cativa pe lista insa nu reusesc sa ma decid la care sa ma duc 😀

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.