Dupa 4 luni de tratament, acneea este la fel!

Dupa 4 luni de Accutane, acneea este la fel!
La recomandarea dermatologului am luat 40 mg pe zi, de isotretinoin, timp de 4 luni. În prima lună, problema mea a scăpat putin de sub control, fiind mai rău decât a fost vreodată, lucru care știam că este normal așa că am continuat cu tratamentul.

Spre luna a doua, a fost la fel de nasol, am mai avut mai multe acnee decât înainte cand am inceput tratamentul, dar a fost mai puțin decât în prima lună. Vreo 30 de cosuri mari pe fata, 10 fiind chisturi;6 și multe alte nenumărate cosulete mai mici, care s-au extins în jos pana pe gât și la linia parului.

Acum, sunt aproape de sfârșitul lunii patra de tratament, și absolut nici o schimbare… Nu imi este mai bine mai bine, dar cel puțin nu s-a agravat si ma itare. Am încercat să vorbesc cu derm me;6a despre problema, dar ea a refuzat să admită că nu sunt imbunatatiri, convinsa că sunt. Vrajeala ieftina 🙂 Oare chiar este normal asa sa nu ai nici nu rezultat si nici o imbunatatire dupa un tratment pentru acnee atat de lung?!

Am facut fotografii lunar pentru a vedea progresul așa ca știu că nu e doar în capul meu. Oricum, am scris aici doar sa vad dacă acest lucru este normal, daca a mai avut cineva astfel de tratamente esuate si cum ati trecut peste / luat-o de la capat.

oh, și am avut câteva mici umflaturi care apareau pe brate, precum și un alt simptom care nu stiu daca este foarte relevant, dar … părul meu începe să se ingrase foarte foarte mult.

2 comentarii la „Dupa 4 luni de tratament, acneea este la fel!”

  1. Nu prea este normal, desi (daca te linisteste cu ceva) nu esti singura care a patit chestia asta.

    Sfatul meu este sa incerci la un alt medic dermatolog, de data asta cu ceva recomandari de la pacientii care au suferit de acnee.

    PS. Fii tare, ai rabdare si nu iti pierde speranta 🙂

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.