Este bun soarele pentru cosuri?

Am tot citit despre soare si cosuri si parerile sunt impartite. Unii spun ca au scapat de toate cosurile cu ajutorul soarelui, altii ca mai tare le-au agravat si tot asa. Cum este pana la urma? Este bun soarele pentru cosuri? Merita sa ma expun la soare sau mai tare mi le va agrava?

Precizez ca am 17 ani, au inceput sa imi iasa cosuri asa din senin de vreo 3 luni si nu iau nici un fel de medicamente. As dori sa incerc intai calea naturista si daca nu da roade voi merge la un medic dermatolog sa imi dea tratament.

3 comentarii la „Este bun soarele pentru cosuri?”

 1. Mare atentie la indicatiile medicamentelor daca faci vreun tratament in acelasi timp in care iti incerci norocul cu soarele.

  Cum ti-au spuns fetele mei jos, sunt multe tratamente anti acneice care interzic expunerea la soare.

  Răspunde
 2. Grija mare cu expunerea la soare si acneea daca faci tratament.

  Sunt multe geluri si lotiuni pentru acnee care au contraindicata expunerea la soare pe timpul utilizarii lor.

  Răspunde
 3. In oarecare masura, da este bun soarele pentru cosuri insa daca nu folosesti medicamente. Sunt cateva creme pentru acnee care fac reactii nasoale tare daca te expui la soare.

  Si apropo de soare, daca tot vrei sa te folosesti de el ai grija sa nu faci exces si sa stai la soare doar in perioada amiezii. Deja dupa ora 2 soarele devine plin de radiatii si nesanatos!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.