Firma de Curatenie Iasi Pentru Cabinete Medicale

Pentru cea mai mare parte dintre cititorii acestui site, acest articol nu prezinta nici o informatie utila, legata de acnee. Articolul este o recomandare pentru medicii dermatologi din Iasi care profeseaza in cabinete private si (mai mult ca sigur) au nevoie periodic de o curatenie profesionala.

Recomandarea merge catre Everclean, una dintre cele mai profesionale firme de curatenie din Iasi, dar in acelasi timp una dintre firmele care au si cele mai bune preturi si pachete customizate in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Cateva motive pentru care recomand aceasta firma de curatenie:

 • Sunt seriosi. Angajatii lor au fost foarte atent selectionati astfel incat isi vad doar de treaba lor. Cand vine vorba de cabinete medicale, case, apartamente etc, situatia este destul de delicata si majoritatea dintre noi avem o oarecare reticienta sa lasam niste straini sa isi bage umble printre lucrurile noastre. Cu cei de la Everclean, nu exista nici un motiv de ingrijorare din acest punct de vedere, lucru care poate fi confirmat de clienti la orice ora.
 • Utilizeaza aparatura profesionala. Atat aparatura cat si detergentii folositi sunt alesi cu atentie astfel incat serviciile sa fie de cea mai inalta calitate. Un lucru care trebuie specificat neaparat este acela ca este una dintre putinele firme de curatenie din Iasi care utilizeaza detergenti eco.
 • Preturile sunt de bun simt. Din punctul meu de vedere, insa pentru a va firma de curatenie iasiconvinge puteti cere o cotatie de pret care consta in deplasarea (gratuita) a unui reprezentant al firmei la cabinet, evaluarea spatiului si o oferta. In general, pretul este influentat de serviciile dorite si frecventa acestora.
 • Este una dintre cele mai apreciate firme de curatenie din Iasi. Bine, nu ca ar exista foarte multe firme de curatenie in Iasi, dar totusi, din putinele care sunt (si aici ma refer in mod special la firmele de curatenie autorizate, nu la persoane fizice care ofera servicii de curatenie in weekend-uri sau in timpul liber), este una dintre cele mai apreciate si recomandate la nivel de judet. Chiar recent i-am vazut si intr-un articol pe bzi.

Un alt motiv ar fi acela ca programul lor este foarte flexibil, astfel incat periodic, curatenia poate fi facuta intr-un interval orar care sa nu se intersecteze in nici un mod cu cel al medicului sau al celorlalti medici/pacienti in cazul in care cabinetul se afla intr-o cladire cu mai multe cabiente medicale.

Se pune un accent foarte mare pe discretie si profesionalism, deci si din acest punct de vedere, am putea spune ca este firma de curatenie perfecta!

4 comentarii la „Firma de Curatenie Iasi Pentru Cabinete Medicale”

 1. Buna Dana,
  Oamenii sunt foarte de treaba si deschisi la minte. Suna-i si intreaba, sunt sigura ca veti gasi o solutie avantajoasa pentru ambele parti.

  Oricum, nu vad nici un motiv pentru care o firma de curatenie nu ar accepta „clienti mici” sa zic asa. Mi se pare putin cam aberanta 🙂

  Răspunde
 2. Eu caut o firma de curatenie din Iasi care sa-mi curate o garsoniera in care intentionez sa ma mut in toamna. Pana acuma 2 mi-au dat cu flit cand au auzit de garsoniera. Crezi ca am vreo sansa daca apelez la Everclean?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.